46.lv
Piektdiena, 2024. g. 03. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gints, Uvis/ Гаврила, Григорий, Мария
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Dzimtsarakstu nodaļai jauna vadītājas vietniece

Фото: latgalesgors.lv
Rēzeknes pilsētas domes sēdē tika apstiprināta Nataļjas Voskānes iecelšana Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja vietnieka amatā ar 2015. gada 3. augustu, liecina informācija pašvaldībā. 
N. Voskāne pabeigusi Rēzeknes 2.vidusskolu, Rēzeknes Augstskolas Humanitāro un juridisko zinātņu fakultātē ieguvusi juriskonsulta un jurista izglītību, bet no 2012.gada decembra līdz 2014.gada septembrim strādājusi RA par juriskonsultu.

Studiju laikā Nataļja izgājusi praksi Latgales apgabaltiesā, kā arī profesionālo praksi Rēzeknes pilsētas domes Dzimtsarakstu nodaļā, kur apguva nodaļas darbības pamatprincipus un reglamentējošus dokumentus. Tādējādi, piedāvājot savu kandidatūru šim amatam, Nataļja Voskāne uzsver, ka prakses laikā ir izpratusi nodaļas struktūru, funkcijas un uzdevumus un ir pārliecināta, ka izmantojot iegūtās zināšanas un pieredzi, kā arī viņai piemītošo atbildības sajūtu, precizitāti un mērķtiecību, spēs kvalitatīvi pildīt Rēzeknes pilsētas domes Dzimtsarakstu nodaļas vadītājas vietnieka amatu.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Ierēdnis 13.07.2015 11:21
Jūs nopietni? Cilvēks, izgājis praksi, paliek tur vadoša amatā? Idiotu pilsēta, idiotu komisija. Nu bet protams, ja paša komisijā sēž nekam nederīgs personāls, ko jūs tur citu varat ievelēt.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"