46.lv
Piektdiena, 2024. g. 03. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gints, Uvis/ Гаврила, Григорий, Мария
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Uz ceļa Rēzekne-Rīga avarē mikroautobuss ar septiņiem cilvēkiem; viens ir gājis bojā

Фото: DELFI
Ogres novadā pirmdien avarēja mikroautobuss ar septiņiem cilvēkiem, avārijā ir viens bojāgājušais un divi cietušie, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).
 
Avārija notika uz autoceļa posmā Koknese-Tīnūži. Autobuss iebrauca grāvī un apgāzās uz sāniem. Sieviete bija pakļuvusi zem spēkrata, un kad glābēji auto pacēla, mediķi konstatēja viņas nāvi.
 
Negadījumā ir divi cietuši cilvēki, kuri no automašīnas bija izkļuvuši paši saviem spēkiem. Kopumā automašīnā brauca septiņi cilvēki, liecina VUGD informācija.
 
Valsts policijas sniegtā informācija liecina, ka plkst.16.44 Krapes pagastā automašīna "VW Caravella" nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā gāja bojā 1962.gadā dzimusi sieviete, bet Ogres slimnīcā tika nogādāta 1962.gadā dzimusi sieviete un 1987.gadā dzimis vīrietis.
 
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola pastāstīja, ka cietusī sieviete guvusi galvas un mugurkaula traumu, kā arī pleca izmežģījumu vai lūzumu. Savukārt vīrietim mediķi konstatējuši galvas traumu un rokas lūzumu.
 
Bojā gājušās sievietes gūtās traumas nav bijušas savienojamas ar dzīvību.
 
Šī ziņa nopietni satrauc sociālo tīklu lietotājus:

Tekla: "Vai tik nav atkal no Rēzeknes "tesies"? Maršrutā Rēzekne - Rīga nav pirmā reize kūleņot. Traumas bijušas un tiesa.. Bet rafinētā saimniece kā zutis ik reizi izlokās. Arī šoreiz droši vien pārreģistrēsies un rukās tālāk. Dievs apgaismo prātu viņai, tiem, kas "neredz" un steidzīgajiem pasažieriem."

Atbilde priekš "nu nu": "Nekādu pozitīvu informāciju šeit gaidīt nevarētu. Avarējuša auto vadītajs liecina kā krāvas auto strauji piebremzēja un viņš tā dēļ izbrauca ar 2 riteņem uz smilti ceļa malā. un !!!! sāka tur bremzēt. !!!! pec tā viņš uzsāk brinoties kāpēc viņu sanesa. Es braucot tajā momentā kādus 150 metrus pa priekšu, zinu visu no viņa teiktā. Bet bremzējošo krāvas auto gan nepamanīju, tikai lidojošo mikrobusu.
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-10/36)
Rasma 17.06.2015 12:31
BOIKOTS MUIŽNIECES FIRMAI! NEIZMANTOJIET TĀS PAKALPOJUMUS!
agnese 17.06.2015 12:47
Nav taa... cik reizes esu brauksi ... shoferi lielakoties brauc peec noteikumiem.. un nepaarsniedz atlauto atrumu... shi noteikti bija situacija kad vnk nenovaldiija stuuri ..
Ку 17.06.2015 13:35
Работал там один чувак знакомый, рассказывал мол их штрафуют если медленно едут,мол в график не попадает. Поэтому им надо всю дорогу притапливать. Ну а какой безопасности может идти речь ?
vera 17.06.2015 13:59
idiotas firma
Rasma 17.06.2015 14:18
Cik esmu reizes braukusi ar viņiem, visu laiku tiek pārkāpti ceļu satiksmes noteikumi. NEBRAUCIET AR MUIŽNIECI!!!!!!!
Rasma 17.06.2015 14:18
MUIŽNIECES FIRMA SLEPKAVAS!
Liga 17.06.2015 14:20
Manuprāt "Agneses komentārs" ir pašu darbinieku rakstīts komentārs, vienkāršā tautas valodā- redziet nav visu laiku tie šoferi ātri braukuši un viss ir kārtībā. Pašai ir nācies braukt, NEKAD soferis nav braucis atļautajā ātrumā,dzen kā nenormāls. Uu apdzen pa vairākām mašīnām uzreiz!!! Tāda sajūta brīziem bija, ka šoferiem pie vienas vietas, tas ka viņi ved dzīvus cilvēkus, kādam mammu, māsu, tēvu, brāli utt. Super ka ir tādi busiņi, bet ja vēl būtu atbildīgi soferi! Bet kā visiem zināms " zivs pūst no galvas" !!
ii 17.06.2015 14:42
Ir braukts, un vadītājs apdzīvotās vietās.. ar atļauto ātru 50 (bērnu skolu pāreju ierobežojumi)..brauc 100 un 110.. cik tik busiņš velk.. viņus jau nesoda.laikam savējie sēž policijā..
Anonīms 17.06.2015 15:04
Izsaku līdzjūtību cietušajiem... Šīs kompānijas pakalpojumus esmu izmantojis vairākkārt un vienmēr ir radusies sajūta, ka esi tikai krava nevis pasažieris... Izmantojiet pasažieru pārvadātājus nevis pārgalvīgus kurjerus!
Elena 17.06.2015 15:38
kak tak slucilas eto malenki avtobus kotori ezdiet v Rigu i v rezekne
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"