46.lv
Piektdiena, 2024. g. 03. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gints, Uvis/ Гаврила, Григорий, Мария
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

AS ''Hanzas Maiznīcas'' konsolidē ražošanu Rēzeknē, tiks atlaisti 84 darbinieki

Фото: hm.lv
AS ''Hanzas Maiznīcas'' turpina konsolidēt ražošanu Rīgas rūpnīcā, saskaņā ar 2013.gadā uzsākto uzņēmuma reorganizācijas plānu. Tā uzsākusi ražošanas Rēzeknē pārcelšanu uz tās ražotni Rīgā, Pildas ielā. Reorganizācijas ietvaros ražošana Rēzeknē rudenī tiks pakāpeniski pārtraukta.
AS ''Hanzas Maiznīcas'' ražošanas vadītājs Valērijs Lotockis informē,  arī turpmāk klienti tiks apkalpoti tāpat kā līdz šim, kā arī ''Hanzas Maiznīcas'' iecienītie produkti klientiem būs pieejami tirdzniecības vietās pilnā apjomā.
 
Šāds lēmums pieņemts, ņemot vērā kopējo maizes tirgus samazināšanos un sīvo konkurenci pēdējos gados Latvijā. Tā rezultātā uzņēmumam bija jāpārskata savi attīstības plāni, lai nodrošinātu efektivizāciju un palielinātu konkurētspēju visās tās darbībās. Vienlaikus uzņēmums plāno turpināt realizēt ilgtermiņa investīciju plānus ražotnes modernizācijā Rīgā. 
 
Valērijs Lotockis, AS ''Hanzas Maiznīcas'' ražošanas vadītājs: ''Ražošanas koncentrēšana vienā ražotnē Rīgā ir uzņēmuma stratēģisks solis, lai nodrošinātu maiznīcas konkurētspēju ilgtermiņā. Ražotne Rēzeknē vienmēr bijusi nozīmīga uzņēmuma sastāvdaļa. Tomēr rūpīgi izvērtējot tās darbību, esam secinājuši, ka tā ir kļuvusi nekonkurētspējīga un nav pielāgojama mūsdienu maizes produktu ražošanas un loģistikas prasībām. Tāpēc tika pieņemts lēmums par tās pārcelšanu uz Rīgu.''
 
Reorganizāciju plānots pabeigt līdz šī gada novembrim. Šobrīd rūpnīcā Rēzeknē strādā 84 darbinieki. Iespēju robežās darbiniekiem noteiktās amatu grupās tiks piedāvāta iespēja turpināt darbu Rīgas rūpnīcā.
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
bjvdf 03.10.2016 18:35
Foto: hm.lv
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"