46.lv
Piektdiena, 2024. g. 03. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gints, Uvis/ Гаврила, Григорий, Мария
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

RA absolvente Tatjana Poļakova: „Interesants studiju process ir tad, kad pilnveidojies pats un vari darboties radoši.”

Фото: RA
Tatjana Poļakova ir šīgada Rēzeknes Augstskolas absolvente, kura apguva zināšanas otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmā „Sociālais pedagogs”.
Jauniete atzīst, ka, studējot augstskolā, bijis daudz spilgtu brīžu, ko atcerēties. Vislabāk atmiņā palikšot studijas apmaiņas programmā „Erasmus” Lietuvā, kad tika gūtas gan zināšanas, gan pieredze. Jauniete ne tikai ir studējusi Lietuvā, bet arī ārzemēs izgājusi praksi. „Sadraudzējamies ar lietuviešiem un citiem „Erasmus” programmas studentiem. „Erasmus” programma ir LIELS pluss! Pateicos Rēzeknes Augstskolai par tādu iespēju,” saka absolvente. 
 
Tatjana nākotnē plāno pilnveidot sevi, iespējams, studēs maģistrantūrā. „Gadu strādāju par sociālo pedagogu sociālā atbalsta centrā. Līdz ar to bija vieglāk darboties praktiski, jo svaigi iegūtas zināšanas uzreiz varēju pārbaudīt praksē. Studiju programma, manuprāt, ir interesanta ar to, ka studiju laikā tu vairāk uzzini pats sevi, jo studiju procesā liela nozīme ir psiholoģijas apguvei. Tā kā sociālās pedagoģijas nozare ir samērā jauna, līdz ar to var darboties kreatīvi. Iesaku jauniešiem studēt sociālo pedagoģiju, jo tas ir interesants studiju process, kad tu pilnveidojies pats un vari darboties radoši un oriģināli!” 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"