46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Labākās biznesa idejas Kārsavas novadā iegūs 5 tūkstošus eiro

Фото: I.Krivmane
Mudinot attīstīt savas idejas līdz pilnvērtīgam biznesa plānam, kurš tiks īstenots Kārsavas novadā, jau otro gadu tiek organizēts uzņēmējdarbības konkurss “Step Up!”, kura naudas fonds šogad ir palielināts līdz 5 000 eiro un katra projekta atbalstāmā summa var sasniegt līdz pat 2 000 eiro. Iespēja iegūt finansējumu savai biznesa idejai ir līdz 29. maijam, iesniedzot tās aprakstu Kārsavas novada pašvaldībā, portālu 46.lv informē Kārsavas novada sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Krivmane. 
Jauno uzņēmēju biznesa ideju konkurss norit divās kārtās. Pirmajā atlases kārtā notiek iesūtīto biznesa ideju izvērtēšana vai projekta pieteikums atbilst visām nolikuma prasībām. Otrajā kārtā pretendenti tiek aicināti prezentēt savu biznesa ideju kompetentai žūrijai, kas savukārt pēc tam lemj par atbalstāmajiem projektiem un līdzfinansējuma lielumu.
Vērtēšanas komisiju veido vietējie uzņēmēji ar pieredzi un vērtīgiem padomiem, pašvaldības pārstāvji un eksperti - biznesa inkubatora „Ideju viesnīca” vadītāja Aija Vanaga un AS „Attīstības finanšu institūcija Altum” Rēzeknes filiāles vadītāja Vita Pučka. 
 
Lai piedalītos konkursā ir jāiepazīstas ar konkursa nolikumu, jāaizpilda pieteikuma anketa, kura atrodama Kārsavas novada mājas lapā www.karsava.lv un iesniedzot to līdz 29. maijam (ieskaitot): 1) Kārsavas novada pašvaldības domē aizlīmētā aploksnē ar norādi „Konkursam „STEP UP!” 2) papildus iesūtīt Konkursa pieteikumu elektronisko versiju uz e-pasta adresi uznemeji@karsava.lv.
 
Ieguldi Kārsavas novadā!
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"