46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 09. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Einārs, Ervīns, Klāvs/ Василий, Степан
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

R:Arbidāns: Centra mikrorajonā siltumenerģijas piegāde tiks samazināta uz 2 nedēļām (video)

Фото: Video fragments
Latgales reģionālās televīzijās sižetā SIA „Rēzeknes enerģija” izpilddirektors Raimonds Arbidāns stāsta par aizvadīto apkures sezonu un šogad notiekošajiem un plānotajiem darbiem.
Pagājušajā apkures sezonā tarifs samazinājies par 5%, par ES fondu līdzekļiem nomainītas divas siltumtrases. Šogad uzņēmums siltumtrašu nomaiņu veic par saviem līdzekļiem –tuvojas noslēgumam siltumtrašu nomaiņa Brīvības ielā 120 metru garumā, kas uzlabos gan vizuālo tēlu, gan siltumenerģijas piegādes kvalitāti. Rancāna ielā drīzumā sāksies siltumtrašu nomaiņa 100 metru garā posmā.

Dzīvojot līdzi laikam, pagājušajā gadā uzstādītas 106 modernas attālinātās skaitītāju nolasīšanas sistēmas, šogad plānots uzstādīt vēl 80 šādas iekārtas. Sistēmas dod iespēju attālināti nolasīt siltumskaitītāja rādītājus, lai  varētu ātri un operatīvi nolasīt datus, kā arī operatīvi izsūtīt rēķinus par apkuri. Nesen noslēgušās hidrauliskās pārbaudes Vipingas mikrorajonā, no 1.jūnija līdz 15. jūnijam pārbaudes notiks Ziemeļu mikrorajonā, savukārt, no 29. jūnija līdz 13. jūlijam Centra mikrorajonā. Ēku īpašnieki un apsaimniekotāji tiek lūgti laicīgi sagatavot siltumezglus. Šogad plānots, ka Centra rajonā siltumenerģijas piegāde tiks samazināta uz 2 nedēļām.  

Plašāk skatieties Latgales Reģionālās televīzijas sižetā:


 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"