46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Tiek sakopta zaļā zona Rēzeknes upes kreisajā krastā

Фото: rezekne.lv
Rēzeknes pilsēta pārvēršas, katru dienu kļūstot arvien skaistāka un dzīvei pievilcīgāka. Kamēr ziemeļu rajonā kūp jaunā asfalta seguma ieklāšanas darbi, tiek sakopta zaļā zona Rēzeknes upes kreisajā krastā.
Rēzeknes pilsētas domes Pilsētas saimniecības pārvaldes vides pārvaldības speciāliste Natālija Siņicina pastāstīja, ka zemes gabalā F.Trasūna ielā 37 tika novākti krūmi, sausie koki un celmi 4,5 ha platībā. Tāpat veikta arī mehanizētā platību plēnēšana, ierīkotas noteces vagas un izveidots zāliens.

Šopavasar pilsētā tika sakārtoti divi zaļās zonas objekti – Vipingas Mežaparks un upes kreisais krasts. Teritorijas aprīkotas ar celiņiem, kuru segums ir veidots no izturīga grants maisījuma. Sakārtojot teritoriju, kļūs vieglāk to uzturēt, jo ar krūmiem un sausiem kokiem aizaugušie zemes gabali netiek iekļauti pilsētas teritoriju uzkopšanas plānā. Labiekārtošanas darbi norisināsies arī turpmāk, līdz ar to iedzīvotāji tiek aicināti iesaistīties procesā un ziņot par teritorijām, kur būtu nepieciešams veikt labiekārtošanu.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"