46.lv
Otrdiena, 2024. g. 07. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Henriete, Henrijs, Jete/ Валентин, Елизавета, Алексей, Хома, Леонтий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes komanda piedalās erudīcijas šovā „Latvijas novadu cīņas” un iegūst 1.vietu!

Фото: Facebook
7.maijā TV kanālā LTV 1 varēja vērot erudīcijas šovu „Latvijas novadu cīņas”. Raidījums ir jauns, Latvijā radīts TV šovs, kurā spēles dalībnieki no dažādiem Latvijas novadiem cīnīsies par uzvaru, atbildot uz Latvijas iedzīvotāju uzdotajiem video jautājumiem, – dažādi cilvēki, dažādas profesijas, hobiji, atšķirīgi dialekti un personības.
Šoreiz raidījumā tikās populāri mūziķi – leģendārā Olga Rajecka, liepājnieks Andris Ērglis un sirsnīgais Arnis Slobožaņins no grupas „Dabasu Durovys” – ar savām komandām.
Mūziķa Arņa Slobožaņina Zilo ezeru zemes komandas (Rēzeknes komandas) sastāvā spēlēja arī: Rēzeknes Augstskolas profesore Ilga Šuplinska, erudīcijas spēļu entuziasts Ēriks Začs, politiķis un aktīvs Latgales sabiedriskais darbinieks Juris Viļums.
 
Šova laikā tika uzdoti patiesi āķīgi jautājumi, uz kuriem Latgales komanda spēja rast atbildes, savukārt starplaikos šova dalībniekus uzmundrināja un atbalstīja kantrimūzikas grupa „Klaidonis” un Evija Sloka.
 
Tā kā otrajā kārtā Ogres komandai ar O. Rajecku priekšgalā neveicās ar uzdotajiem jautājumiem, tad tālāk trešajā kārtā par uzvaru cīnījās A. Ērgļa un A. Slobožaņina komandas. Fināla kārtā, Rēzeknes komandai sacenšoties erudīcijā ar Liepājas komandu, ar 3 pareizām atbildēm Zilo ezeru zemes komanda izcīnīja sev uzvaru un titulu „Gudrākie un erudītākie”, kā arī dāvanu kartes EUR 70 vērtībā no J. Rozes grāmatnīcas un žurnāla „IR” 3 mēnešu abonementu.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-3/3)
nu nu 11.05.2015 21:02
līmenis spēlei gan bija augsts hahaha, apbrīnojamākais ir tas ka cilvēks, kas pieņem likumus pat nezina cik pantu pamatlikumā.
jons 12.05.2015 07:42
Začs viņ kū stov! Malači, maņ prīks!!
Janka 13.05.2015 22:38
Visu cieņu komandai, tikai nesaprotu kā tas mudaks Viļums iemaldījās pie šiem erudītajiem cilvēkiem. Jau Saeimā ir Latgales kauna traips, tagad galīgi izblamējās
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"