46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Valsts robežsardzes koledža viesojās Madonā un Ļaudonā

Фото: VRK
Robežsarga profesijas popularizēšanas nolūkos, Valsts robežsardzes koledža (VRK) organizē informatīvos pasākumus, kuru mērķis ir informēt skolēnus par mācību iespējām VRK, iepazīstināt ar robežsargu dienesta specifiku, kā arī aicināt jauniešus izvērtēt Valsts robežsardzi kā potenciālo darbavietu. 
Š.g. 8.maijā VRK viesojās Madonas novada pašvaldības Izglītības pārvaldē un 11.maijā - Ļaudonas vidusskolā. Prezentācijas ietvaros jauniešiem bija iespēja apskatīt Valsts robežsardzes ieročus, tehniskos un speciālos līdzekļus, kā arī pielaikot trauksmes vienības ekipējumu un redzēt kinologu un dienesta suņu paraugdemonstrējumus. VRK Trešās mācību rotas kadeti dalījās ar savu pozitīvo studiju un dienesta pieredzi. Skolēni tika iesaistīti aktivitātēs: tematisko foto mozaīku salikšanā, dienesta pakāpju atpazīšanā, šaušanā stendā „Scatt” un aktivitātē „Sagūsti robežpārkāpēju!”. 
 
Robežsargiem ir interesants apmācību process, nodrošināta darba vieta, stabils atalgojums, sociālās garantijas un plašas izaugsmes iespējas.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"