46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

RA un VRK pārstāvji dodas Draudzības velobraucienā gar austrumu robežu

Фото: funrun.lv
No 13. maija līdz 16. maijam norisināsies Valsts robežsardzes koledžas (VRK) un Rēzeknes Augstskolas (RA) personāla draudzības velobrauciens gar Latvijas sauszemes ārējo robežu. Augstskolu velobraucienā pārstāv RA zinātņu prorektore Ilga Šuplinska, RA fotogrāfs Māris Justs un RA studente Jekaterina Borisovska-Cvetkova.
Velobrauciena dalībnieku maršruts: Rēzekne–Kārsava–Baltinava–Punduru robežapsardzības nodaļa–Šķilbani–Viļaka – Žīguri–Katleši–Bērziņu robežapsardzības nodaļa–Liepna–Pededzes robežapsardzības nodaļa–atpūtas vieta „Silenieki”–Rēzekne.
 
Velobrauciena gaitā VRK un RA pārstāvji apmeklēs Kārsavas vidusskolu un Baltinavas vidusskolu, 14. maijā – Viļakas Valsts ģimnāziju, bet 15. maijā – Liepnas vidusskolu, tiekoties ar jauniešiem, popularizēs gan robežsarga profesiju, gan informēs par studiju iespējām RA.
 
Velobrauciens tiek rīkots, lai veicinātu Valsts robežsardzes, VRK un RA tēla atpazīstamību sabiedrības vidū, popularizētu veselīgu dzīvesveidu, veicinātu patriotisko audzināšanu, kā arī piesaistītu jauniešus mācībām VRK un studijām RA.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"