46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Baltkrievu pārstāvji piedalās pieredzes apmaiņas vizītē Koledžā

Фото: VRK-Artis Vītols
Pamatojoties uz Latvijas Republikas Valsts robežsardzes un Baltkrievijas Republikas Valsts robežapsardzības komitejas kopīgo pasākumu plānu 2015.gadam, š.g. no 13. līdz 15.maijam Valsts robežsardzes koledžā uzturējās Baltkrievijas Republikas Robežapsardzības komitejas Robežsardzes institūta katedras priekšnieks pulkvedis Ivans Bondarenko un Robežsardzes dienesta taktikas katedras vecākais pasniedzējs pulkvežleitnants Dmitrijs Semenča.
Tikšanās laikā tika prezentētas abu valstu dokumentu tehniskās izpētes apmācību sistēmas, kā arī notika informācijas apmaiņa par aktualitātēm dokumentu izpētes jomā un dokumentu pārbaudes speciālistu sagatavošanā Latvijā un Baltkrievijā.

Tika noorganizēta informatīvā nodarbība Valsts Robežsardzes koledžas studējošajiem, kur studējošie papildināja savas zināšanas un diskutēja par tēmām „Robežkontroles sistēma Baltkrievijas Republikā” un „Viltoto dokumentu aktuālākās izmantošanas tendences robežkontroles punktos”.  No praktiskās puses, tika piedāvāta informācija par Baltkrievijas Republikas pilsoņa pases aizsardzības elementiem, kā arī  iespēja patstāvīgi izpētīt ceļošanas dokumentus, izmantojot tehnisko aprīkojumu dokumentu pārbaudes jomā.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"