46.lv
Otrdiena, 2024. g. 07. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Henriete, Henrijs, Jete/ Валентин, Елизавета, Алексей, Хома, Леонтий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes slimnīcas renovācijas darbus plāno pabeigt jūnijā

Фото: rezekne.lv
2015.gada marta vidū Rēzeknes slimnīcā tika uzsākti renovācijas darbi trīs ERAF līdzfinansētā projekta Nr.3DP/3.1.5.3.1/11/IPIA/VEC/008 “Stacionārās veselības aprūpes infrastruktūras uzlabošana Rēzeknes slimnīcā, paaugstinot sniegto pakalpojumu kvalitāti un nodrošinot efektīvu izmaksu racionālo pielietojumu (II kārta)” noslēdzošo aktivitāšu īstenošanai.
Uzsāktos renovācijas darbus paredzēts pabeigt 2015.gada jūnijā.

Apjomīgo renovācijas darbu, kas tiek īstenoti vairāk kā 1 000m2 platībā, gaitā tiks veikta slimnīcas ambulatorās nodaļas vienkāršota renovācija, pilnveidojot pacientu un apmeklētāju reģistratūras darbību, klīniskās laboratorijas un diagnostikas centra telpu, kas izvietotas slimnīcas 4.stāvā, renovācija. Kā jau projekta ietvaros īstenotie, tā pašlaik notiekošie slimnīcas telpu renovācijas darbi ir vērsti uz veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas kvalitātes uzlabošanu Rēzeknes pilsētas un novada, kā arī Latgales reģiona iedzīvotājiem, nodrošinot infrastruktūras uzlabošanu, veidojot ārstniecības iestādes pacientiem un personālam atbilstošu vidi un mikroklimatu, kā arī nodrošinot pieejamību pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem. Par būtisku ieguvumu, kas atvieglos pacientu kustības iespējas slimnīcas centrālajā ēkā, ir uzskatāma patstāvīgi lietojama lifta izbūve personām ar funkcionāliem traucējumiem.
 
Projekta kopējās attiecināmās izmaksas sastāda 2 394 383,99 EUR, no kuriem 84,21% veido ERAF līdzfinansējums, 5,79%- valsts budžeta finansējums, savukārt Rēzeknes slimnīcas finansējuma daļa- 10%.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"