46.lv
Sestdiena, 2024. g. 27. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle/ Мартин, Остап
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Atvērto durvju diena Valsts robežsardzes koledžā (foto)

Фото: VRK
Piektdien, 24.aprīlī, Valsts robežsardzes koledžā notika Atvērto durvju diena, kuras laikā interesentiem tika dota iespēja ielūkoties mācību auditorijās, Valsts robežsardzes muzejā, sporta mācību centrā, šautuvē, bibliotēkā un dienesta viesnīcā, kā arī apskatīt robežsardzes tehniskos un speciālos līdzekļus, mācību ieročus, ekipējumu un Valsts robežsardzes koledžas tehniku.
Vislielāko interesi apmeklētājos izraisīja mācību process Valsts robežsardzes koledžā un karjeras iespējas Valsts robežsardzes dienestā. Atzinīgus vārdus izpelnījās arī Valsts robežsardzes koledžas kinologu un dienesta suņu paraugdemonstrējumi, kā arī Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes helikoptera demonstrācijas lidojums.

Valsts robežsardzes koledža piedāvā apgūt akreditētu profesionālās tālākizglītības programmu „Robežsardze” un viena gada laikā iegūt kvalifikāciju Valsts robežsardzes inspektors. Vairāk informācijas par mācību iespējām Valsts robežsardzes koledžā mūsu mājas lapā www.vrk.rs.gov.lv: sadaļā „Reflektantiem, Uzņemšanas noteikumi”.
 
lat.46.lv  
Foto

 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"