46.lv
Svētdiena, 2024. g. 28. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gundega, Terēze/ Василиса, Савва, Трохим
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Noslēgts sadarbības līgums starp Rēzeknes Augstskolu un Rēzeknes 6. vidusskolu

Фото: M.Justs
22. aprīlī tika noslēgts sadarbības līgums starp Rēzeknes Augstskolu (RA) un Rēzeknes 6. vidusskolu.
Līgumu parakstīja RA rektors Edmunds Teirumnieks un Rēzeknes 6. vidusskolas direktore Raisa Meiere. Šis līgums paredz konkrētu sadarbības mērķi – Latgales novada jauniešiem nodrošināt kvalitatīvu, daudzveidīgu un mūsdienīgu izglītību gan karjeras jomā, gan zinātniski pētnieciskajā jomā, gan kultūras un sporta jomā, kur uzmanība tiktu vērsta tieši uz studiju un mācību darba kvalitātes uzlabošanu.
 
Parakstot šo līgumu, sadarbības partneri apņemas veikt dažādus uzdevumus, kas veicinātu studiju un mācību darba kvalitātes uzlabošanu, kā, piemēram, organizēt kvalifikācijas paaugstināšanas pasākumus Rēzeknes 6. vidusskolas pedagogiem, savstarpēji konsultēties par izglītības/studiju programmu satura pilnveidi, nodrošināt iespēju Rēzeknes 6. vidusskolas skolēniem apgūt mācību tēmas, izmantojot RA mācību un pētnieciskās laboratorijas, nodrošināt iespēju Rēzeknes 6. vidusskolas skolēniem un pedagogiem izmantot RA drukātos un elektroniskos materiālus.
 
Tāpat sadarbības līgums paredz sadarboties kopīgu kultūras un sporta pasākumu organizēšanā, savstarpējā pozitīvā tēla veidošanā, kā arī veicināt izglītojamo un studentu sadarbību konkrētos projektos.
 
lat.46.lv  
Foto

 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"