46.lv
Svētdiena, 2024. g. 28. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gundega, Terēze/ Василиса, Савва, Трохим
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknē startē unikāls sieviešu pārveidošanas projekts (foto)

Фото: Facebook/groups/832401136843976/
Rēzeknes daudzbērnu ģimeņu klubs rīko vēl nebijušu akciju “Mammas diena”, pasākuma ietvaros kāda no Rēzeknes mammām piedalās pārvērtībās. Šobrīd jau ir notikušas divas pārvērtības un projekta dalībnieces ir patiesi laimīgas un gandarītas par sasniegto rezultātu. 
Portāls 46.lv sazinājās ar “Mammas diena” idejas ģeneratori Jeļenu Kovaļeviču, lai uzzinātu sīkāk par projekta norisi un iedvesmas avotiem, kasir iedvesmojuši realizēt šādu projektu Rēzeknē. 
 
Kā stāsta pati Jeļena, tad sākotnēji ideja ir veltīt speciāli vienu dienu sievietēm- mammām, lai viņas ikdienas rūpju ieskautas, sajustos mīlētas un lolotas. 
 
„Projekta ietvaros šī diena ir veltīta tikai un vienīgi mammai un viņas labsajūtai. Kā zināms, tad sievietes-mammas strādā darbu uz pilnu slodzi 24 stundas dienā un visu gadu, tāpēc mūsu galvenais projekta mērķis ir, lai tieši šajā dienā viņas atpūstos un izbaudītu skaistuma un relaksācijas procedūras.
 
Sievietes- māmiņas pašas vienojas, kas viņas laidīs atpūtā, uz vienu dienu, atstājot mazuļus savu tuvinieku aprūpē. Nākotnē plānojam pieaicināt, sertificētas auklītes, lai māmiņas droši varētu veltīt dienu tikai un vienīgi sev. Pagaidām māmiņas pašas ir atrisinājušas šo jautājumu. Divas māmiņas izmantoja šīs akcijas nosacījumus un veltīja vienu dienu sev ”- stāsta Jeļena. 
No savas puses JeļenaKovaļeviča piedāvāju gan psihologa konsultācijas divu stundu garumā, gan stilista konsultācijas, dodoties kopā ar māmiņām līdzi uz veikalu šopingot. 
 
„Gribu uzsvērt, ka sniegtie pakalpojumi un konsultācijas ir bezmaksas. Jebkura sieviete uzģērbjot jaunu kleitu, uztaisot skaistu frizūru, kā arī izbaudot relaksācijas procedūras jau ir pārvērtusies, jo viņai ir radusies īpaša noskaņa dvēselē. Galvenais, ko mēs gribam, lai iepriekš sieviete paziņo savus izmērus, jo tā mēs iespriekš varam apsekot veikalus un nezaudēt laiku, un pilnvērtīgi ļauties skaistuma pārvērtībām. 
 
Šī ir bezmaksas akcija, līdz šim sievietes pašas bija spējīgas samaksāt par iegādātajām drēbēm, tāpēc mēs varbūt ceram uz rēzekniešu atsaucību, kā arī sadarbības veidošanu nākotnē ar veikaliem, kuri ir gatavi atbalstīt šo pārvērtību ideju Rēzeknē. Mēs esam konstatējuši, ka Rēzeknē ir daudz atsaucīgu cilvēku, kuri vienu vai divas reizes mēnesī piedāvā bezmaksas pakalpojumus, tāpēc mēs izsakām milzīgu paldies mūsu atbalstītājiem, jo ir patīkami apzināties, ka Rēzeknes uzņēmēji ir sirsnīgi un pretimnākoši. Paldies Jums! Īpašs paldies salonam "Crista", Jurijam Kuzminam, kā arī frizierei Diānai, no salona "Antava", kā arī vizāžistei Aleksandrai” - turpina Jeļena.
 
Runājot par pārvērtībām, akcijas dalībnieces atzīst, ka sajūtas ir fantastikas, savādāk sākušas skatīties uz sevi, apģērbu, kosmētiku. Reizēm ir nepieciešams tik maz, lai vienkāršu dienu pārvērstu par pasaku, sajūtas ir neaprakstāmas, gluži kā princese no pasakas, secina viena no akcijas organizētajiem.
 
Kā uzsver pati Jeļena, dalībnieki cerat, ka šī akcija iegūs plašāku atsaucību un iegūs patstāvīgas tradīcijas raksturu. Reizēm ikdienas rūpēs ir grūti saskatīt kaut ko labu un pozitīvu, tomēr mēs gribam dāvināt prieku un mīlestību, kas ir nepieciešams visiem rēzekniešiem. 
 
Atgādināsi, ka ir iespējams sazināties gan ar Jeļenu Kovaļeviču, gan arī daudzbērnu ģimeņu kluba vadītāju Irinu Kunicku, lai sniegtu palīdzīgu roku akcijas atbalstīšanā. Portāls 46.lv arī turpāk informēs par gaidāmajām pārvērtībām, kā arī aicina Rēzeknes uzņēmējus atbalstīt šo pozitīvisma pilno ideju. 
  
lat.46.lv  
Foto









Комментарии (0-2/2)
Agata 05.05.2015 22:57
skaisyi, bet nesaprotu, kāpēc jārada, ka uz dīvāna ar kurpēm jàlien un jābalsta baltās sienas...
Kris 06.05.2015 08:01
drausmīgs make -ups.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"