46.lv
Svētdiena, 2024. g. 28. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gundega, Terēze/ Василиса, Савва, Трохим
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Kārsavā ar Futbola dienu atklās vasaras sezonu

Фото: karsava.lv
Jau 4 gadu pēc kārtas Kārsavas novadā notiks Futbola diena, kura ik gadupulcē kuplu skaitu sportistu. Turnīrs notiks divas dienas 14. maijā Mērdzenes pamatskolas stadionā un 16. maijā Kārsavas vidusskolas stadionā.
14. maijā Mērdzenes pamatskolas stadionā turnīrs sāksies plkst. 11:00. 16. maijā Kārsavas vidusskolas stadionā turnīrs sāksies plkst. 18:00. Turnīra laikā paralēli notiks vairāki konkursi, kuros apmeklētāji varēs pārbaudīt savas prasmes – bumbas žonglēšana, bumbas žonglēšana ar galvu, sitieni uz precizitāti pa konusiem un bumbas vadīšana ap statīviem uz laiku.

Minifutbola turnīrs notiks formātā 6 pret 6 spēlētāji uz laukuma. Sacensības notiks pēc minifutbola pastāvošiem FIFA noteikumiem, kurus precizē komandu pārstāvji pirms turnīra sākuma. 
Futbola dienas (Eiropā – Grassroots day) kustība aizsākās 2010.gadā. Eiropā tā tika rīkota vienā dienā ar UEFA Čempionu līgas finālu, bet Latvijā to pielāgoja savām vajadzībām, un tā norisinājās vienlaicīgi ar Latvijas kausa izcīņas finālu. Šogad LFF futbola dienu pārcēla uz septembri, norādot, ka pasākumu organizēšanas laiks ir diezgan variējams, Kārsavas novads tomēr pieturās pie iesāktās tradīcijas un turnīru organizē maijā, atklājot vasaras sezonu. Kārsavas novads ir tā vieta, kur futbolu spēlē gan skolēni, gan studenti, gan pieaugušie un gan meitenes, gan zēni, tādēļ šis sezonas atklāšanas pasākums tiek ļoti gaidīts. Ar mūsējiem futbolistiem laukumā tiksies apkārtējo novadu spēlētāji no Ludzas, Ciblas un Bērzgales novada. 
 
Pieteikties turnīram var zvanot turnīra galvenajam tiesnesim Aleksandram Oļipovam tel. 26316115. Papildu informācija atrodama Kārsavas novada mājas lapā www.karsava.lv. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"