46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 02. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds/ Христофор, Иван, Никифор, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Latvijas skolēnu 68.spartakiādē basketbolā Rēzeknes 1.vidusskolas komandai bronza

Фото: Publicitātes foto
Ceturtdien, 16.aprīlī Liepājā pulcējās labākās Latvijas skolu 2003.-2005.gadā dzimušo zēnu komandas, lai noskaidrotu uzvarētājus Latvijas skolēnu 68.spartakiādes sacensībās basketbolā. 
Uz sacensībām ieradās septiņas zēnu komandas, kuras sākumā tika sadalītas divās apakšgrupās un pēc apļa sistēmas izspēlēja spēles katra ar katru. Rēzeknes 1.vidusskolas zēni skolotāja Valentīna Višķera vadībā savā apakšgrupā izcīnīja otro vietu, uzvarot Ventspils 4.vidusskolu ar rezultātu 33:10 un Rūjienas vidusskolu ar 30:27, bet piekāpjoties Rīgas Franču liceja komandai ar 15:27.

Pēc tam spēlē par trešo vietu ar otrās grupas otrās vieta ieguvēju Iļģuciema vidusskolu tika izcīnīta uzvara ar rezultātu 34:14. 
 
Līdz ar to par bronzas godalgas ieguvējiem Latvijas skolēnu 68.spartakiādē basketbolā kļuva Rēzeknes 1.vidusskolas zēni – Rihards Teirumnieks, Gatis Dembovskis, Marts Dreļs, Kārlis Kristiāns Dundurs, Dāvis Ralfs Stivriņš, Kristaps Arbidāns, Daniels Baranovskis, Marks Zeiļuks, Rūdolfs Poišs un Rolands Barkāns. Par sacensību uzvarētājiem kļuva Ādažu vidusskola, otrajā vietā – Rīgas Franču licejs.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"