46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes Māmiņu klubs aicina piedalīties sporta svētkos visai ģimenei

Фото: Publicitātes foto
18. aprīlī jau piekto gadu Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes sporta namā notiks sporta svētki visai ģimenei „Tētis, mamma, es – sportiska ģimene!”. Svētkus organizē „Rēzeknes Māmiņu klubs” sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldi.
Veselības, sporta un lieliska garastāvokļa svētki tiek organizēti visiem, kas grib atpūsties no ikdienas rūpēm un iegrimt sporta un svētku atmosfērā visai ģimenei. Svētkos var piedalīties pilnīgi visi ģimenes locekļi – mammas, tēti, jebkura vecuma bērni, vecmāmiņas, vectētiņi, tantes, onkuļi un citi. Un, pat ja jūs nevarat palielīties ar sportiskiem sasniegumiem un panākumiem sportā, vienalga nāciet un piedalieties šajos svētkos! Jo galvenais svētku mērķis nav sporta sasniegumi, bet gan lieliska iespējas pavadīt laiku kopā ar visu ģimeni, iepazīties un sadraudzēties ar tādām pašām ģimenēm, kā jūs.

Šoreiz svētki solās būt krāšņi un interesanti. Ģimenes pasākuma tēma – „Pasaku varoņu olimpiskās spēles”. Jūs gaidīs ne tikai konkursi, bet arī pasaku piedzīvojumi, tikšanās ar pasaku varoņiem un daudz citu pārsteigumu.
 
Papildus jautriem konkursiem un stafetēm visai ģimenei uzstāsies dejotāji un  sportisti. Pie tam visiem dalībniekiem būs balvas! Mēs apbalvosim arī ģimenes nominācijās „Sportiskākā ģimene”, „Jautrākā ģimene”, „Veiklākā ģimene” un citās.
 
Formas tērpi – sporta. Mēs piedāvājam sportisko apģērbu papildināt ar pasaku varoņu tematikai atbilstošiem aksesuāriem. Oriģinālākie personāži tiks apbalvoti.
Lai piedalītos sportiski izklaidējošajos svētkos, līdz 10. aprīlim jānosūta pieteikums brīvā formā uz e-pastu konkurspr@inbox.lv vai pa tālruni 28375137. Pieteikumā jānorāda visu ģimenes locekļu vārdi un uzvārdi, bērnu vecums, ģimenes komandas nosaukums, kontakttālrunis.
 
Sporta svētki notiks sestdien, 18. aprīlī plkst. 11.00 Sporta pārvaldes sporta zālē (18. novembra ielā 39). Dalībnieku reģistrācija sāksies jau plkst. 10.30.
Būs jautri un interesanti! Tāpēc mēs ar prieku aicinām visus nākt, skatīties un piedalīties!
 
Ieeja brīva!
 
Pasākumu atbalsta: Rēzeknes pilsētas dome, AS „SEB banka” Rāznas filiāle, SIA „Planeta”, deju studija „DYNAMIC HIT”,  teātris-studija „Joriks”.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"