46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Sakarā ar ielu rekonstrukciju ziemeļu rajonā būs ierobežota satiksme

Фото: Publicitātes foto
Aprīļa vidū pilnā sparā sāksies Maskavas ielas posma, Atbrīvošanas alejas un Kosmonautu ielas krustojuma, kā arī apvedceļa ar vienvirziena kustību zem tilta rekonstrukcijas un remontdarbi. Tādējādi jūlija vidū tiks pilnībā pabeigta Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas visā tās garumā, kas ir 6,175 kilometri, infromē Rēzeknes dome.
Vispirms darbi sāksies Maskavas ielā, kur 150 metru garā posmā virzienā no Atbrīvošanas alejas plānots noklāt jaunu asfalta segumu un nomainīt kanalizācijas kolektorus. Remontdarbu laikā satiksme šajā ielas posmā tiks organizēta pa joslām.

Paralēli remontam Maskavas ielā sāksies Atbrīvošanas alejas un Kosmonautu ielas krustojuma rekonstrukcijas darbi. Tā kā nav iespējams pilnībā slēgt satiksmi šajā kustības organizācijai stratēģiski svarīgajā krustojumā, darbi notiks četros posmos. Pirmajā posmā apmēram divu nedēļu garumā satiksmei būs pilnībā slēgts Kosmonautu ielas posms, t.i., nevares nogriezties uz šo ielu vai izbraukt no tās uz Atbrīvošanas aleju.
 
Otrajā posmā satiksme krustojumā tiks organizēta pa joslām, braucot no pilsētas centra, vajadzēs izmantot kabatu. Virzienā uz centru satiksmei tiks atstāta viena josla. Trešajā posmā kustība krustojumā arī notiks pa joslām (pa vienai uz centru un no centra). Pagrieziens uz Kosmonautu ielu, kā arī pagrieziens pa kreisi un apgriešanās būs iespējami tikai no kabatas.
 
Ceturtajā būvdarbu posmā būs slēgta iebraukšana Strādnieku šķērsielā gan no centra puses, gan no ziemeļu rajona puses. Pie tirdzniecības centra Maxima, uzpildes stacijas Statoil un citiem šķērsielā esošajiem objektiem varēs piebraukt no Rūpnīcas ielas puses. Izbraukšanai no šķērsielas uz Atbrīvošanas aleju būs pieejama viena josla.
 
Pirms būvniecības remontdarbu uzsākšanas rekonstruējamajos posmos tiks uzstādītas visas nepieciešamās zīmes un kustības shēmas, tomēr gan pašvaldība, gan būvniecības organizācija „Ceļi un tilti” lūdz autovadītājus, pēc iespējas, izvēlēties apvedceļus, lai neradītu neērtības sev un citiem.
 
Izbraukšanas shēmas: 

Shēma 1 

Shēma 2

Shēma 3

Shēma 4

lat.46.lv
 
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"