46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Latgalietis: Lai Beness Aijo nemaz nebrauc uz Rēzekni, dabūs pa “purnu” (video)

Фото: Video fragments
“Lai nebrauc uz Rēzekni, pa “purnu” dabūs!” – latgalietis Andris ir sašutis par viņa novadnieka nacionālboļševika Benesa Aijo karošanu Ukrainā separātistu pusē un paustajām idejām Latvijā gāzt pastāvošo varu.
“Šito ārprātīgo zinu, redzēts arī ir! Pilnīgais ārprāts – terorists! Ko par viņu var pateikt? Lai nebrauc uz Rēzekni – pa “purnu” dabūs par to, ka cilvēkus nošāvis un sasitis. To pašu Rēzeknē vēl gribēs taisīt. Lai tik parādās!” tā B. Aijo aktivitātes komentē Andris.

“Mēs esam mierīga tauta, mēs mierīgi dzīvojam, bet viņš ar krieviem cietumā sēdējis un latgaliešiem nav vajadzīgs,” pauž sašutušais latgalietis.

 

Комментарии (0-3/3)
Lina 03.04.2015 10:38
Cik tu mierīgs un draudzīgs,var redzēt pēc tā,kā tu taisies pa purnu viņam sadot!
sefards 03.04.2015 11:49
Piekrītu Andrim. Es tik domāju, vai ta krievu sievietēm bija atļauts padomju laikā veikt dzimumaktus ar ārzemniekiem? Kur skatījās partija, komjaunatne. Redz, kāds auglis iznāk no šāda seksa... Un kur bioloģiskais tētiņs? Vai piedalījās dēliņa audzināšanā?
es 03.04.2015 14:32
Ja Andris pa purnu nesados, tad es iešu palīgā. Molodec!! Pateica, ko mēs nodomājam! Rēzekne tā jau ir slavena ar kriminālu, kur vel terorisms!!!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"