46.lv
Piektdiena, 2024. g. 17. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Dailis, Herberts, Umberts/ Кирилл, Никифор, Никита, Пелагея
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Belēvičs: jāaptur Rēzeknes slimnīcas un poliklīnikas funkciju dublēšanās

Фото: Publicitātes foto
Veselības ministrs Guntis Belēvičs portālam 46.lv pastāstīja, ka viņam esot ļoti patikusi vizīte Latgalē, it sevišķi labi iespaidi ministram ir par Rēzeknes slimnīcas Operāciju bloka attīstību, vienīgais, kas līdz galam neapmierina ministru – dažu slimnīcas un poliklīnikas funkciju dublēšana. 
Pēc veiktās rekonstrukcijas visā operāciju zāļu blokā, veicot aprīkošanu ar jaunām iekārtām,operāciju bloks atbilst visām mūsdienu medicīnas prasībām. Esmu patīkami pārsteigts un gandarīts par operāciju bloka attīstību” - stāsta Belēvičs.

Runājot par veselības aprūpi kopumā ministrs ir apmierināts ar SIA „Rēzeknes slimnīca” darbību, bet acīmredzamā konkurence starp slimnīcu un veselības aprūpes centru (poliklīniku – red.), jo abas šīs iestādes ir tik ļoti tuvu, praktiski atrodas vienā teritorijā. Šis aktuālais jautājums arī tika pārspriests ar Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāju Aleksandru Bartaševiču.
 
Atskatoties uz vizīti kopumā, ministrs pozitīvi novērtēja pašvaldības ieguldījumu jauno speciālistu piesaistē Rēzeknes slimnīcā. 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"