46.lv
Piektdiena, 2024. g. 17. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Dailis, Herberts, Umberts/ Кирилл, Никифор, Никита, Пелагея
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes Namsaimnieks plāno izvietot informatīvo ziņojumu dēļus apsaimniekotajās mājās

Фото: 46.lv
Kā stāsta SIA “Rēzeknes Namsaimnieks” vadītājs Vjačeslavs Spičs, tad informatīvo ziņojumu dēļu izvietošana, daudzīvokļu māju kāpņu telpās kļūs par ikdienišķu parādību. 
“Protams, ka mēs nepārtrauki domājam, kā veicināt komunikāciju ar iedzīvotājiem. Pārrunu rezultātā esam nonākuši pie secinājuma par nepieciešamību, izvietot informatīvos ziņojuma dēļus. Mēs sākam ziņojuma dēļu izvietošanu daudzīvokļu kāpņutelpās, lai iedzīvotāji būtu savlaicīgi informēti, par apsaimniekotāja plānotajām aktualitātēm ”-stāsta Vjačeslavs Spičs. 
 
“Ir svarīga  konkrētas mājas iedzīvotāju iniacitīva, ja mājas iedzīvotājii saskata nepieciešamību izvietot ziņojumu dēli, tad ir jāsazinās ar mums, lai mēs varētu pārspriest, kas un kā izdarāms. Informācijas plūsma notiek nepārtraukti, daudzi iedzīvotāji mums regulāri zvana, lai būtu lietas kursā par notiekošo, tomēr ziņojumu dēlis redzmā vietā, pievērš papildus uzmanību, lai ikviens mājas iedzīvotājs pamanītu svarīgu informāciju, kas attiecināma tieši uz māju, kurā viņš dzīvo. Apsaimniekotājs informēs iedzīvotājus, izvietojot informatīvus paziņojumus uz informācijas dēļa, nevis tikai līmējot uz kāpņutelpas durvīm kā ierasts, piemēram, atspoguļojot informāciju par ūdens padeves pārtraukumu. Mājas iemītniekiem patstāvīgi jāpievērš pastiprināta uzmanība izvietotajai informācijai” -tā Spičs. 
 
Ir svarīgi panākt, lai papildu informācijas saturs pirms izvietošanas uz stenda, kas nav attiecināms uz apsaimniekošanas jautājumiem, tiktu saskaņots ar dzīvokļa īpašniekiem vai apsaimniekotāju. 
 
Parasti uz ziņojumu dēļa izliek paziņojumus laicīgi, tā lai ikviens iedzīvotājs redzētu, kas tur piesprausts. Steidzīgi paziņojumi varbūt arī ir jālīmē uz kāpņutelpas durvīm, nevis pie informācijas dēļa. Tomēr mēs ceram, ka katras mājas iedzīvotāji, kuri ir izrādījuši inacitīvu arī pieies atbildīgi informācijas aprites nodrošināsanai uz informācijas dēļa” -apkopo Vjačeslavs Spičs. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"