46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 20. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Salvis, Selva, Venta/ Антонина, Давид, Йосип, Тадей, Нил
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra „Zeimuļs”aicina programmu īstenotājus

Фото: 1188.lv
Viens no Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra „Zeimuļs” galvenajiem uzdevumiem ir piesaistīt pulciņu apmeklētājus ar interesantām interešu izglītības programmām, nodrošināt bērniem un jauniešiem iespējas radošai pašizpausmei un savas individualitātes izkopšanai, liecina informācija pašvaldības portālā. 
2014./2015. mācību gadā veiksmīgi tiek īstenotas 83 interešu izglītības programmas. Lai palielinātu iespējas sevi pilnveidot dažādās jomās, aicinām pedagogus, kuri nākamajā mācību gadā vēlas īstenot kādu jaunu, interesantu, radošu interešu izglītības programmu.

ARPC „Zeimuļs” līdz šī gada 1. maijam gaida interešu izglītības programmas (dokumentu, kurā atspoguļota plānotā procesa gaita), kuras varēs realizēt 2015./2016. mācību gadā. Programmu nepieciešams izstrādāt un atnest uz ARPC „Zeimuļs” 1.1 telpu.
 
Interešu izglītības programmas var iesniegt pretendents ar pedagoģisko izglītību. Ja kādam ir augstākā izglītība, bet tā nav saistīta ar pedagoģiju, Rēzeknes Augstskola piedāvā 72 stundu pedagoģijas kursus, kur var iegūt sertifikātu, ar kuru varēs pievienoties ARPC „Zeimuļs” pedagogu kolektīvam, gūt iespēju strādāt radošā un aizraujošā darba vidē.
Gaidām jaunas, interesantas, pieprasītas interešu izglītības programmas, kuras piesaistīs jaunus apmeklētājus!
 
Konsultācijas par programmu veidošanu var saņemt pie interešu izglītības metodiķes O.Kuksas (ARPC „Zeimuļs” Krasta ielā 31, Rēzeknē 1.1. kab., t: 27854724, e-pasts: olita.kuksa@rezekne.lv).
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"