46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 20. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Salvis, Selva, Venta/ Антонина, Давид, Йосип, Тадей, Нил
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Palīdzēsim Kirillam!

Фото: Facebook
Dažas dienas atpakaļ visu Rēzekni satrieca ziņas- zēnam invalīdam kaut kādi necilvēki nozaga invalīdu ratiņus, liedzot bērnam apmeklēt bērnu centru un pārvietoties.
Kirilla māte Tatjana uzreiz griezās Rēzeknes Valsts policijā, kā arī laikrakstā “Rēzeknes Vēstis” un mūsu vietējā radio Ef-Ei, lai lūgtu zagļus atgriezt viņas bērniņam invalīdu ratiņus.
 
Portālā 46.lv ziņu par nozagtajiem ratiņiem izlasīja vairāk nekā 1500 lasītāju, un notika brīnums- ratiņus atgrieza! 
 
3.martā, ap plkst. 2:00 naktī, mātei piezvanīja cilvēks un pateica ratiņu atrašanās vietu. Šis cilvēks vēlējās palikt anonīms.
 
Tatjana uzreiz aizbrauca pakaļ sava dēla invalīdu ratiņiem, un izrādījās, ka tie ir izdemolēti. Ratiņu sēdeklītis bija izvandīts, bet galvenais, ka pati ratiņu konstrukcija ir vesela un sēdeklīti varēs salabot.
 
Šādi bērnu invalīdu ratiņi maksā ļoti dārgi, vairāk nekā 1000 eiro. Turklāt šos ratiņus izgatavo pēc specpasūtījuma, lai tie derētu katra pacienta individuālajām vajadzībām, un ir jāgaida vairākus mēnešus rindā. Labi, ka šim stāstam ir laimīgas beigas!
 
Zēna māte Tatjana ir bezgalīgi pateicīga visiem, kas juta līdzi viņas ģimenes nelaimē un vēlējās sniegt materiālu palīdzību! Priekš viņas kaut kas tāds ir pirmo reizi, jo Tatjana ir pieradusi visu darīt patstāvīgi, negaidot palīdzību no citiem. Paldies ikvienam!
 
12-gadīgais Kirills ir smagi slims kopš dzimšanas, tomēr zēnam ir paveicies- viņa māte ir īsta varone! Tatjana zināja, ka viņai un viņas dēliņam nebūs viegla dzīve ar Kirilla diagnozi, un tomēr nepameta savu dēlu.Viņa pilnvērtīgi rūpējas gan par savu slimo dēliņu Kirillu, gan par viņa abām piecgadīgajām dvīņu māsiņām.
 
Strādāt darbā Tatjanai fiziski nav laika, jo viņa ir sava dēliņa asistente 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā, mīloša mamma uz pilnu slodzi.  
 
No portāla 46.lv lasītājiem un vairākiem facebook lietotājiem izskanēja vēlme palīdzēt šai ģimenei materiāli. Pateicoties Rasmas pārrunām, kā arī Jūsu portāla 46.lv  lasītāju vēlmei sniegt palīdzību Kirillam, Tatjana piekrita publiskot bankas rekvizītus. 
 
Atbalsītsim Tatjanu un Kirillu, kaut vai neliels atbalsts jūtami uzlabos  Kirilla ikdienas gaitas. 
 
Gribam uzsvērt, ka Kirilla mamma Tatjana vienmēr ir patstāvīgi risinājusi savas problēmas, negaidot palīdzību no citiem, arī bankas konta rekvizītus piekrita publiskot tikai ilgstošu pārrunu rezultātā.

Portāls 46.lv izsaka pateicību Rasmai Zaharenko, kurai izdevās pierunāt mammu publiskot bankas rekvizītus.  
 
Palīdzēsim un atbalstīsim Kirillu un viņa ģimeni!

Bankas rekvizīti: 
 
Tatjana Zukovska
p.k. 220681-11450
LV63RIKO0001302573171
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"