46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 20. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Salvis, Selva, Venta/ Антонина, Давид, Йосип, Тадей, Нил
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Pirmo reizi Rēzeknē –starptautiskā “DZĪVĀ BIBLIOTĒKA”!

Фото: Publicitātes foto
Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādes ”Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” Jauniešu atvērtais centrs “JACis”,brīvprātīgā Džordžiana Irimia(Georgiana Irimia) no Rumānijas sadarbībā ar Rēzeknes Centrālo bibliotēku organizē pasākumu “Dzīvā bibliotēka”.
Pasākums “Dzīvā bibliotēka” notiks Rēzeknes Centrālas bibliotēkas lasītavā 2015.gada 13.martā. Ikviens interesents būs gaidīts no plkst. 16:00 līdz 20:00.
 
‘’Dzīvā bibliotēka’’ darbojas, kā mums ierasta bibliotēka, kur lasītāji var izņemt un lasīt grāmatas.BET! Ir tikai viena atšķirība - dzīvajā bibliotēkā grāmatas ir cilvēki ar īpašiem un neparastiem pieredzes stāstiem. Starp ’’lasītāju’’ un ‘’grāmatu’’ veidojas dialogs par kultūru, tradīcijām, attieksmi, sajūtām, aizspriedumiem, uzskatiem, notiek savstarpēja emociju apmaiņa un jauni atklājumi.„Dzīvā bibliotēka” ir neformālās izglītības metodear mērķi veicināt dialogu, mazināt aizspriedumus, lauzt sabiedrībā iesakņojušos stereotipus un veicināt izpratni par citādo un atšķirīgo.
 
Pasākumā savos stāstos dalīsies brīvprātīgie un studenti no Vācijas, Uzbekistānas, Slovākijas, Turcijas, Ukrainas, Taizemes, Francijas, Itālijas, Spānijas, ASV, Albānijas, Ķīnas un Ungārijas.
Nāc un izvēlies savu “grāmatu” no ‘’Dzīvās bibliotēkas” plaukta un ļaujies iedvesmoties tās stāstos!
 
Detalizētākā informācija par pasākumu un dalībniekiem: https://www.facebook.com/events/1564151860502608/.
 
Pasākums tiek rīkots EK programmas “Erasmus+” Eiropas brīvprātīgā darba projekta “Volunteers United” ietvaros.
 
 lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"