46.lv
Sestdiena, 2024. g. 27. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle/ Мартин, Остап
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Valsts robežsardzes koledžā šogad notika trīs asins donoru dienas

Фото: vrk.rs.gov.lv
27. novembrī Valsts robežsardzes koledžu (VRK), Rēzekne, apmeklēja Valsts asinsdonoru centra (VADC) Latgales filiāles darbinieki, lai tiktos ar VRK pastāvīgo un apmācāmo personālu. Mediķi sadarbībā ar robežsargiem šogad trešo reizi Valsts robežsardzes koledžā rīkoja Asins donoru dienu, informē Žanna Kalvāne, Valsts robežsardzes koledžas direktora palīdze.
Pasākumā piedalīsies daudz un dažādas Rēzeknes pašvaldības iestādes un nevalstiskās organizācijas – Invalīdu biedrība, Nedzirdīgo biedrība, Pensionāru biedrība, Māmiņu klubs, biedrība “Eņģeļi ar mums”, biedrība “Impulss”, biedrība “Daugavas Vanagi”, Bērnu sociālo pakalpojumu centrs, Pensionāru sociālo pakalpojumu centrs, Rēzeknes logopēdiskā internātpamatskola u.c. Paralēli priekšnesumiem notiks organizāciju dalībnieku un klientu rokdarbu izstāde un tirdziņš.
 
Pirmais Eiropas invalīdu dienai veltītais koncerts notika 2013. gada nogalē, raisot pozitīvu gaisotni un priecājoties par Rēzeknes pilsētas uzņēmēju atbalstu un dāvanām visiem koncerta dalībniekiem. Rēzeknes pilsētas domes pārvaldes „Sociālais dienests” Sociālo pakalpojumu nodaļas vadītāja Inese Nipere aicina apmeklēt pasākumu un cer, ka tas kļūs par labu tradīciju.
 
www.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"