46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Radīsim Ziemassvētku noskaņu dzīvnieku patversmē

Фото: flickr.com
Lai palīdzētu visneaizsargātākajiem – pamestajiem un noklīdušajiem dzīvniekiem – no 8. līdz 22. decembrim ikviens, kam rūp četrkājaino liktenis, tiek aicināti ziedot dažādas nepieciešamas lietas Rēzeknes dzīvnieku patversmei (Rēznas ielā 13/1).
Šobrīd, patversmē mājo aptuveni 30 dzīvnieku, kas alkst mīļa glāsta un sirds siltuma. Bet cik tādu nelaimīgu dzīvnieku vēl mīt citās patversmēs vai vienkārši klejo apkārt noklīduši, saimnieku pamesti un izsalkuši?

Patversmes iemītniekiem ir nepieciešama jebkāda palīdzība, bet jo īpaši noderēs avīzes, kartons, lietotas segas, palagi, dvieļi, galdauti, dzīvnieku guļvietām. Vilnas šalles vai beretes lieliski var noderēt kaķu guļvietām. Tāpat noderēs arī pavadas un kakla siksnas suņiem, dezinfekcijas līdzekļi, metāla bļodas ēdienam un, protams, dzīvnieku barība pieaugušiem suņiem, kucēniem, kaķiem un kaķēniem. Gatavojoties ziemas sezonai, nepieciešami salmi suņubūdām, siltināmais materiāls, arī dēļi, finieris un citi būvmateriāli. Suņi mēdz sabojāt būdas, tādēļ tās laiku pa laikam ir arī jālabo. Lieti noderēs arī kaķu smiltiņas.
 
Taču pats galvenais visu patversmes darbinieku lūgums ir nepamest savus mājdzīvniekus, un, ja ir patiesa vēlme tikt pie jauna četrkājainā drauga, tad “adoptēt” kādu no patversmes suņiem vai kaķiem. Ticiet, šie dzīvnieciņi, to novērtēs!
 
Ja būs pietiekama ziedotāju atsaucība, arī turpmāk akcijas “Pet DREAM” organizatori reizi gadā, dzīvnieku grūtākajā laikā, palīdzēs vākt dzīvnieku patversmes iemītniekiem nepieciešamās lietas.
 
Nebūsim vienaldzīgi, dots devējam atdodas!
 
Akcijas organizatori: “PET DREAM” Skolas iela 10, Rēzeknē. e-pasts: petdream@inbox.lv, mob.27411535 (palīdzēsim nogādāt), Rēzeknes dzīvnieku patversme: rutaverp@inbox.lv, mob.26179322
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"