46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Sāksies pretendentu pieteikšana konkursam „Sakoptākā īpašumam piegulošā teritorija Rēzeknē”

Фото: DELFI
Rēzeknes pilsētas dome aicina iedzīvotājus būt aktīviem un piedalīties konkursā „Sakoptākā īpašumam piegulošā teritorija Rēzeknē”. Visčaklākajiem rēzekniešiem būs iespēja saņemt naudas balvas, kuras arī turpmāk motivēs rūpēties par savu pilsētu, liecina informācija pašvaldības portālā. 
Kāds ir konkursa mērķis? Veicināt iedzīvotāju aktivitāti sakārtot pilsētas teritoriju, sekmēt pilsētvides sakopšanu, radīt rēzekniešu interesi pret pilsētā notiekošajiem procesiem, kā arī atbalstīt čaklākos darba veicējus.

Kas var piedalīties? Jebkura juridiska vai fiziska persona, kuras īpašumā/valdījumā atrodas īpašums un ir kopjama piegulošā teritorija.
Ko vērtēs? Galvenais vērtēšanas kritērijs ir regulāra īpašumam piegulošās teritorijas uzkopšana (sniega tīrīšana, kaisīšana ar smiltīm, kārtības uzturēšana).
 
Kāpēc ir vērts piedalīties? Katrs konkursa dalībnieks, pildot konkursa noteikumus, palīdz uzturēt sakoptu un tīru pilsētu, tādējādi, iesaistoties pilsētas tēla veidošanas procesā. Kā arī katram ir iespēja vinnēt naudas balvas – kategorijā “Sakoptākā fiziskas personas īpašumam piegulošā teritorija” – 140 eiro, “Sakoptākā juridiskas personas īpašumam piegulošā teritorija” 200 eiro, kategorijā “Sakoptākā daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas piegulošā teritorija un pagalms” 300 eiro.
 
Pretendentu pieteikšana notiek līdz 28. februārim elektroniski uz e-pastu konkurss@rezekne.lv , vai Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā (Atbrīvošanas alejā 93, 207.kab). Pieteikumā jānorāda izvirzītā īpašuma adrese, vēlams arī īpašnieka vārds, uzvārds (vai uzņēmuma nosaukums), tālrunis.
 
Konkursa pirmajā kārtā, kas norisināsies no 2. marta līdz 16. martam notiks pieteikto objektu vērtēšana. Labākie un čaklākie pretendenti tiks izvirzīti konkursa otrajā kārtā. Savukārt uzvarētājus noteiks paši iedzīvotāji, balsojot par pretendentiem Rēzeknes pilsētas portālā www.rezekne.lv , vai izmantojot “Rēzeknes Vēstneša” anketas, līdz 18.martam. Konkursa uzvarētāji tiks apbalvoti ceremonijā Lielās Talkas ietvaros.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"