46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Veselības ministrs sola atbalstu narkoloģijas gultu izveidošanā Rēzeknē

Фото: rezekne.lv
Veselības ministrs Guntis Belēvičs (ZZS)savas darba vizītes gaitā Latgalē solījis atbalstu narkoloģijas gultu izveidošanā Rēzeknē.
SIA „Rēzeknes slimnīca” valdes locekles Irēna Rimša un Marita Zeltiņa sveicināja ministra kungu Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļā, kur sniedza informāciju par pakalpojumiem, kurus piedāvā Rēzeknes slimnīca saviem pacientiem, pastāstīja arī par grūtībām, ar kurām nākas saskarties ikdienā. Tikšanās gaitā Belēviča k-gs apskatīja Rēzeknes slimnīcas nodaļas, augstu novērtēja slimnīcas mūsdienīgo diagnostisko un ārstniecisko aprīkojumu.

Ministrs interesējās par medicīniskā personāla skaitu un sastāvu un izteica gandarījumu par to, ka Rēzeknes pašvaldība aktīvi piesaista pilsētas medicīnas iestādēm jaunos speciālistus, piemēram, pašlaik deviņi nākamie ārsti saņem Rēzeknes pašvaldības stipendijas un drīz vien viņi papildinās Rēzeknes slimnīcas profesionāļu komandu. Ministrs dzīvi interesējās par visu, kas uztrauc mūsu pilsētas mediķus, un apsolīja atbalstu narkoloģijas gultu izveidošanā Rēzeknē, kā arī solīja izskatīt visus iespējamos variantus un izvērtēt ministrijas iespējas atskurbtuves gultu izveidošanā.

Veselības ministrs Guntis Belēvičs dalījās ar Rēzeknes dakteriem savās iecerēs par tām pārmaiņām, kuras viņš plāno ieviest Latvijas veselības aprūpes jomā. „Ministrs ir tendēts uz pozitīvu rezultātu, – stāsta Rēzeknes domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs. – Viņš plāno ieviest jaunu sistēmu zāļu un medicīnisko izmeklējumu dotēšanā, mainīt ģimenes ārstu finansēšanas sistēmu, izstrādāt likumprojektu par ģimenes ārstu prakšu pārdošanu, paplašināt ģimenes ārstu un ārstu-speciālistu pieejamību ambulatori un vēl daudz ko citu. Tikšanās bija ļoti produktīva, un ceru, ka ieguvēji no šīs tikšanās būs visi, bet galvenokārt – potenciālie pacienti. No sirds novēlu ministra kungam, lai viņa idejas veiksmīgi realizējas!”
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
xxx 25.02.2015 18:30
Labi būtu, ja solījumi piepildītos!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"