46.lv
Sestdiena, 2024. g. 11. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Karmena, Manfreds, Milda/ Зиновий, Максим, Кирилл
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Sākusies pieteikšanās „Mis un Misters Rēzekne” un „Rēzeknes Princese un Princis 2015”

Фото: Publicitātes foto
Jau trīs gadus pēc kārtas tiek realizēts projekts „Mis un Misters Rēzekne” – tiek nominēts skaistākais un elegantākais pāris Rēzeknē. Šis projekts ne tikai ceļ pilsētas jauniešu pārliecību par saviem spēkiem un pilnveido kultūras līmeni, bet arī ļauj realizēt jauniešu sapni – nest savas dzimtās pilsētas vārdu pasaulē, liecina informācija rezekne.lv.
Tas nav tikai skaistuma konkurss ar pāris izgājieniem publikas un skatītāju priekšā uz lielās skatuves, tas ir grūts divu mēnešu darbs, kad ir jāpārvar ne tikai psiholoģiskās barjeras, bet jāiemācās strādāt komandā, kā arī spēt parādīt sevi individuāli. Tā ir neatņemama pieredze un neviltotas atmiņas ikvienam dalībniekam.

Prasības projekta „Mis un Misters Rēzekne 2015” pretendentiem: vecums 18-25 gadi; neprecēti LR pilsoņi bez bērniem; augums meitenēm virs 170 cm, zēniem virs 180 cm. Lai pieteiktos, sūtiet īsu informāciju par sevi un pāris foto (portrets un pilns augums) līdz 1. aprīlim uz e-pastu mmrezekne@inbox.lv. Dalībnieku atlase notiks 9. maijā, sagatavošanās posms no 1. jūlija, fināls paredzēts 8. augustā.
 
Konkursa „Rēzeknes Princese un Princis 2015” sagatavošanas posmā plānots attīstīt bērnu iemaņas uzstāties publikas priekšā, apgūt dejotprasmi, stila un modes pamatus, doties ekskursijā, nodarboties ar sportiskām aktivitātēm, kā arī dot iespēju piedalīties profesionālā fotosesijā. Konkursa ietvaros plānots iesaistīt arī bērnu vecākus ar mērķi saliedēt ģimenes un mācīties darboties komandā.
 
Prasības konkursa „Rēzekne Princese un Princis 2014” pretendentiem: vecums 7 - 10 gadi. Lai pieteiktos sūtiet īsu informāciju par dalībnieku un pāris foto (portrets un pilns augums) līdz 1. aprīlim uz e-pastu mmrezekne@inbox.lv. Dalībnieku atlase notiks 9. maijā, sagatavošanās posms no 1. jūnija, fināls paredzēts 27. jūnijā.
 
lat.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"