46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Robežsargu skolā notika 27.izlaidums

Фото: VRK
Š.g. 27.februārī Valsts robežsardzes koledžas (VRK) Robežsargu skolu pēc profesionālās tālākizglītības programmas „Robežsardze” absolvēja 41 VRK Robežsargu skolas kadets, kam par godu Valsts robežsardzes koledžā Rēzeknē tika rīkots VRK Robežsargu skolas absolventu 27.izlaidums.
VRK Sporta mācību centra lielajā zālē pulcējās Valsts robežsardzes (VRS) teritoriālo pārvalžu pārstāvji, VRK pastāvīgais un apmācāmais personāls, kadetu tuvinieki un draugi. Pēc VRK Robežsargu skolas karoga ienešanas un valsts himnas izskanēšanas Valsts robežsardzes koledžas direktors pulkvedis Arvīds Liepiņš atklāja svinības, uzrunājot absolventus - VRK Robežsargu skolas Otrās mācību rotas kadetus.

VRK Robežsargu skolas absolventiem svinīgi tika pasniegtas Valsts robežsardzes inspektoru kvalifikācijas apliecības un kaprāļa uzpleči, kā arī par izrādīto centību mācību programmas apguvē un aktīvu līdzdalību VRK pasākumos tika apbalvoti VRK Robežsargu skolas Otrās mācību rotas kadets ierindnieks A.Lavreckis un ierindnieks I.Kormiļcevs, par izradīto centību programmas apguvē un uzrādītām augstām sekmēm - VRK Robežsargu skolas Otrās mācību rotas kadets ierindnieks V.Semjonovs, ierindnieks S.Ivanovs un ierindnieks V.Peļčars.
 
Mācību gada garumā kadeti ir apguvuši zināšanas, pilnveidojuši savas prasmes un norūdījušies raksturā. Iegūtā dzīves pieredze un zināšanas ļaus VRK Robežsargu skolas absolventiem turpināt dienestu VRS teritoriālajās pārvaldēs.
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"