46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes deju grupai Dynamic hit 1. vieta Latvijas čempionātā

Фото: Facebook
1.martā deju studija DYNAMIC HIT pirmo reizi piedalījās Latvijas atklātajā čempionātā Street un SHow dance kategorijā. 
Vairāk nekā 600 dejotāju no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas u.c. valstīm. Deju studiju DYNAMIC HIT pārstāvēja 46 dejotāji no deju grupām :SPARKLE, Trick, Move ON un Charm. Street dance show kategorijā deju grupa TRICK ieguva 4.VIETU Show Dance Adult CHARM - 5.vietu.

Move On cīnījās, tomēr kategorijā Street Dance show Adult pusfinālā netika. Bēdāties nav pamata, jo pieredze ir iegūta un tas ir pats svarīgākais. Gribēju pieminēt,ka mūsu kaimiņi-brāļi- lietuvieši ir nepārspējami un dejo ļoti augstā līmenī !
 
Un visbeidzot - deju grupa SPARKLE SHOW DANCE children kategorijā ieguva 1.vietu! Apsveicam mazos Čempionus!
 
Paldes Visiem dejotājiem par izturību,atdevi,attieksmi. Ir iegūta Milzīga un neatņemama pieredze un tas nozīmē ,ka nākamgad mūsu panākumi būs vēl labāki!
 
Diāna Garanča: "Stress un satraukums bija liels, jo tika ieguldīts liels darbs, taču šo mirkļu dēļ ir vērts dzīvot. Paldes Visiem dejotājiem par izturību,atdevi,attieksmi. Ir iegūta Milzīga un neatņemama pieredze un tas nozīmē ,ka nākamgad mūsu panākumi būs vēl labāki. Paldies visiem vecākiem ,kas palīdzēja konkursa dienā. Liels paldies par atbalstu un transportu Rēzeknes pilsētas domei ! Un protams superīgajam šoferim ,kurš gaidīja mūs visu dienu"! 

 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"