46.lv
Piektdiena, 2024. g. 17. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Dailis, Herberts, Umberts/ Кирилл, Никифор, Никита, Пелагея
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Aculiecinieks: kravas auto nesadeg tikai pateicoties brīvprātīgajiem glābējiem (foto)

Фото: Aculiecinieka foto
Trešdien, 28. janvārī, notika ārkārtas situācija uz autoceļa A13: Kārsava- Rēzekne, netālu no Marientāles.
Aculiecinieka Anda stāsts:  “Aiz Marientāles, Kārsavas virzienā apdzinām smago mašīnu ar krievu valsts numuriem, pirms veikt apdzīšanas manevru pamanīju, ka no riteņa viņam dzirskteles lido. Apdzinām un apstādinājām, izkāpa šoferis un no tā, ka apstājās, uzreiz uzliesmoja ritenis, vadītājs izvilka ugunsdzēšamo aparātu, uzreiz izpūta visu, tāpat turpinājās degšana, paņēma ūdeni no kabīnes un nodzēsa, bet pēc 2 minūtēm atkal bija uzliesmojums. Izrādās, ka pie vainas bija ieķīlējušas bremzes. 

Uguns liesma apslāpa tikai tad, kad sniegu jau sākam mest virsū. Paldies, ka bija  vēl viens džeks, metām sniegu virsū no visas sirds. Pirms tam izsaucām ugunsdzēsējus, paskaidrojot atrašanās vietu. Beigās vēl viena smagā automašīna apstājās, šoferis palīdzeja, iedeva savus 2 ugunsdzēšamos aparātus. Abi tika izpūsti un ūdens izliets, un no apmales viss sniegs sasviests uz riteni, bet uguns liesma dzisa tikai uz neilgu laiku. 
 
Pēc 10 minūtēm zvana ugunsdzēsēji ar teksu, “a uz kurieni braukt? Nesapratām!”, beigās pēc minūtēm 12-15 minūtēm atbrauca, no izsaukšanas brīža. Kopā bija  2 ugunsdzēsēju mašīnas, ātrie, vides dienests-pilns komplekts. Šoferim traumu nav. Labi, ka beigās viss labi, krava arī izglābta. Laikā pamanījām un apstādinājām, savādāk mēbeles līdz Kārsavai neaizvestu”. 
 
Portāls 46.lv atgādina, esiet uzmanīgi uz ceļa! Paldies autovadītājiem, kuri nebija vienaldzīgi, sniedzot palīdzīgu roku ārkārtas situācijā!
 
lat.46.lv  
Foto

Комментарии (0-1/1)
juris 31.01.2015 01:40
Jā, labi, ka vēl ir labi cilvēi kuri neatsaka palīdzību.Dzīve nekad neko nevar zināt!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"