46.lv
Piektdiena, 2024. g. 03. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gints, Uvis/ Гаврила, Григорий, Мария
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Vai plānota Rēzeknes 4. vidusskolas slēgšana?

Фото: Publicitātes foto
Portāla 46.lv redakcijā vērsās vecāki, kuru bērni mācās Rēzeknes 4.vidusskolā, pēc viņu teiktā, Rēzeknes dome plāno izglītības iestādes slēgšanu. 
Pēc vecāku rīcībā esošās informācijas, pirmais solis, kas tiks īstenots, lai slēgtu šo skolu, būs vidusskolas slēgšana, respektīvi, būs iespējams iegūt tikai pamatizglītību (1.- 9. klasei_. Vēlāk slēdzot skolu pilnībā. 

Skolas administrācija, šo informāciju pagaidām nekomentē, atsaucoties uz to, ka pagaidām nav notikušas oficiālas pārrunas ar Izglītības pārvaldes vadību. Pēc portāla 46.lv rīcībā esošās informācijas, tuvākajās dienās ir ieplānota skolas direktora Jāņa Gailīša, izglītības pārvaldes vadītāja Arnolda Drelinga un Rēzeknes domes vadītāja Aleksandra Bartaševiča tikšanās. 

Atgādināsim, ka Rēzeknes 4. vidusskola ir vispārējā izglībības mācību iestāde, kurā mācību gada sākumā, mācības uzsāka 243 skolnieki un strādāja vairāk, kā 60 pedagogi. 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-4/4)
Marija 23.01.2015 14:39
Varbūt vispār atstājam tikai divas skolas, ja ģimnāiju reorganiējam, šo slēdzam, bet kāpēc nevar apvienot piemēram otro un trešo vidusskolu?....
Gerisims un Mumuņķi 23.01.2015 20:58
Varbūt mans komentārs ir nekam nevajadzīgs, bet es nevaru klusēt. Kad vecāki gāja pie deputāta Bogdanova kunga, viņš pateica, ka šo skolu ir jālikvidē, jo tur mācās tikai idioti, psihi un nenormālie. Sorry, tad kāpēc bērni nāk no citām skolām uz ceturto skolu, lai mācītos, un tur viņiem sokas nebūt ne sliktāk? Vai mums, iedzīvotājiem, nav jāceļas pretim Bartaševiča un viņa "šaikas ļeikas" patvaļai? Es saprotu, ka tā ir krievu, nevis latviešu skola, bet vai tāpeč ir jāliedz krievu bērniem mācīties savā dzimtajā valodā? Tā skola ir vienīgā skolā tajā rajonā un to ir jāslēdz, pie tam centrā ir 3. un 2. vidusskolas, vai tās nav jāapvieno? Vai to nav padaudz? Trešajā vidusskolā skolēnu ir pat mazāk nekā ceturtajā. Bartaševičs grib aizvērt skolu, tāpēc ka viņam ir naids pret tās direktoru? Un ka viņam ir piecas balsis no deviņām un visi nobalsos par labu aizvēršanai? MUMS, IEDZĪVOTĀJIEM, KAUT KAS IR JĀDARA UN JĀCĪNĀS PRET PATVAĻU, KAS NOTIEK MŪSU PILSĒTĀ! Может мой комментарий некому и не нужен, но я не могу молчать. Если депутат Богданов говорит, что эту школу надо ликвидировать из за того, что там учатся дебилы и придурки, тогда почему эти дети учатся именно в этой школе, а не в третей или второй? Почему четвертой школе не разрешили открыть железнодорожный техникум? Ответ очень простой. Нашему доблесному меру эта школа как кость в горле стоит, эта маразм. Разве мы, жители города Резекне не можем поднять в городе резонанс и покончить с самоуправством мера города? Мало того, они обещают найти всем учителям работу, но эта "филькина грамота", разве в нашем городе смогут найти работу десяткам педагогам? Это смешно. И еще, школу можно закрыть или реорганизовать только с согласием министерства образования, а наши тихонечко решат в думе и в министерство пошлют уже готовый приговор, так как у мера пять голосов из девяти! ЭТО САМОУПРАВСТВО И МЫ, ЖИТЕЛИ, ДОЛЖНЫ С ЭТИМ БОРОТЬСЯ!
ha 25.01.2015 15:20
pirmkārt skolēni nevis nāk uz šo skolu ,bet tiek pārvilināti no lauku skolām un kas attiecas par 2 un 3 skolu apvienošanu ,tad tur iejaukta politika ,un saskaņas deputāti....
Я ПРОТИВ 03.02.2015 21:33
Мы это так не оставим!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"