46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 02. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds/ Христофор, Иван, Никифор, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Atliek ieceri posmā Rēzekne-Zilupe vilcienu aizstāt ar autobusu

Фото: Publicitātes foto
Uzņēmums Pasažieru vilciens (PV) atcēlis plānu par vilciena posmā Rēzekne-Zilupe aizstāšanu ar autobusiem, jo PV šefs Andris Lubāns tikai vizītē Ludzā uzzinājis, ka šajā autoceļā pavasarī plānota pamatīga rekonstrukcija, piektdien vakarā ziņoja Latvijas Televīzija, vēsta Diena.
Latgales reģionālās televīzijas sižets atklāja, ka pēc tam, kad par PV plānu saglabāt vilcienu kustību vien līdz Rēzeknei un tālākajā posmā līdz Zilupei to aizstāt ar autobusiem ziņoja laikraksts Ludzas zeme, piecu dienu laikā savākti vairāk nekā 800 iedzīvotāju paraksti, iebilstot pret to. Lai gan dienas vidū vilcienā pasažieru skaits nav liels un ir mērāms dažos desmitos, iecere pārtraukt vilcienu kustību tikusi uztverta ar milzu sašutumu, radot iespaidu, ka Latgales iedzīvotāji PV ir vienaldzīgi.

Pēc Lubāna vizītes Ludzā iedzīvotāji ir dusmīgi, ka "valstij labā roka nezina, ko dara kreisā", jo plāns par vilcienu aizstāšanu ar autobusu izsludināts, nezinot par ceļu remontiem, kā arī par pašu ieceri, jo neesot garantijas, ka autobusu satiksme tiks saglabāta ilgākā laika periodār. Turklāt pārsēšanās radītu papildu neērtības vecākiem cilvēkiem, vēstīja televīzija.
PV ieceri tālākos Latgales reģionos ieviest autobusu maršrutus skaidrojis ar vilcienu maršruta dārdzību šajā virzienā - ap 200 000 eiro gadā.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Gu 24.01.2015 01:08
Kas tieši komentārā rakstītajā var tikt "rediģēts"?
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"