46.lv
Piektdiena, 2024. g. 03. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gints, Uvis/ Гаврила, Григорий, Мария
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Ghetto daddy ciemojas Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijā (foto)

Фото: K.Kokoreviča
Ghetto šobrīd ir lielākā ielu kultūras un jauniešu kustība valstī. Zem Ghetto karoga tiek organizēti teju 70 pasākumi sezonā. Tūkstošiem jauniešu ir iespēja pozitīvā vidē regulāri sportot un veselīgi pavadīt laiku.
 22. janvārī Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijā ciemojās Ghetto Games kustības aizsācējs, šī projekta vadītājs un tautā saukts vienkārši par Ghetto Games papuci - Raimonds Elbakjans. Pozitīvā gaisotnē aizritēja radoša un ļoti aktīva fitnesa nodarbība, kurā piedalījās 8.-12. klašu skolēni. Pēc nodarbības sekoja motivējoša saruna starp Raimondu un skolēniem par dzīves vērtībām, motivāciju, veselīgu dzīvesveidu un savas iniciatīvas idejas attīstīšanu. Raimonda viesošanās mērķis bija iedvesmot jauniešus nebaidīties no saviem sapņiem, piekopt aktīvu dzīvesveidu, cienīt darbu un darīt to, kas patīk, attīstot savus talantus.

Pasākuma organizatore, Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijas sporta skolotāja Kristīne Kokoreviča uzsver, ka skolēni ļoti novērtēja doto iespēju tikties ar Raimondu un piedalīties fitnesa nodarbības aktivitātēs, kā arī bija priecīgi, jo vairums no viņiem jau sen bija izrādījuši vēlmi satikt Latvijā populārākās jauniešu kustības Ghetto Games aizsācēju un līderi Raimondu Elbakjanu.
 
lat.46.lv  
Foto

Комментарии (0-2/2)
Zane 25.01.2015 20:03
Pati ar klasi piedalījos šajā pasākumā, emocijas neaprakstāmas,gūta laba pieredze un labi pavadīts laiks, liels paldies skolai!
es 25.01.2015 21:12
Izklausās, ka bija varens pasākums! Atceros tos laikus, kad pats aktīvi meklēju sevi. Paldies skolotājai!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"