46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 02. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds/ Христофор, Иван, Никифор, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

10 % algas palielinājums ir paredzēts 988 darbiniekiem

Фото: Publicitātes foto
No 1.janvāra Rēzeknes pilsētas domē stājās spēkā grozījumi Nolikumā par Rēzeknes pilsētas domes deputātu un pašvaldības darbinieku atlīdzību, vēsta pašvaldības portāls. 
Grozījumi paredz algas palielināšanu par 10 procentiem sekojošām iestādēm: Bāriņtiesai, Dzimtsarakstu nodaļai, Izglītības pārvaldei, pārvaldei „Sociālais dienests” , Pilsētas saimniecības pārvaldei, Sporta pārvaldei, pašvaldības iestādei „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs”, pašvaldības aģentūrai „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs”, Domes administrācijai, kā arī Rēzeknes novada un Rēzeknes pilsētas pašvaldību kopīgajai iestādei „Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas pārvalde”. Kopumā 10 procentu algas palielinājums ir paredzēts 988 darbiniekiem.

Rēzeknes pilsētas domes izpilddirektors Raimonds Olehno norāda, ka nolikumā ir redakcionālas izmaiņas, kuras notikušas saistībā ar Darba likumu, Valsts un pašvaldību institūciju likumu un Ministru kabineta pieņemto lēmumu par minimālās algas palielināšanu no 320 līdz 360 eiro mēnesī.
 
„Ņemot vērā, ka dažos masu medijos ir izskanējusi informācija par to, ka kārtējo reizi Domes administrācijai tiks palielināta alga, gribu precizēt, ka šīs izmaiņas ir attiecināmas uz visām pašvaldības iestādēm, tajā skaitā bērnudārziem, bibliotēkām, kā arī skolu tehniskajiem darbiniekiem, kuru alga ir lielāka par valstī noteikto minimālo algu. No 988 cilvēkiem, tikai 98 ir Domes administrācijas darbinieki,” stāsta R.Olehno.
 lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Rezekniete 08.01.2015 21:29
kā arī skolu tehniskajiem darbiniekiem, kuru alga lielāka par valstī noteikto minimālo, tātad tie, kuri saņem min uz algas paaugstinajumu var neceret interesanti.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"