46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 02. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds/ Христофор, Иван, Никифор, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Seile dosies reģionālajā vizītē uz Rēzekni

Фото: tvnet.lv
Izglītības un zinātnes ministre Mārīte Seile piektdien, 16.janvārī, dosies reģionālajā vizītē uz Preiļiem un Rēzekni, kur apmeklēs izglītības iestādes, tiksies ar skolēniem, pedagogiem, augstskolu un pašvaldību pārstāvjiem
Dienas pirmajā pusē pulksten 10.00 ministre viesosies savā dzimtajā skolā – Preiļu pamatskolā, kur piedalīsies matemātikas stundā, kā arī tiksies ar skolēniem un skolotājiem. Pulksten 11.50 paredzēta tikšanās ar Preiļu novada domes vadību un speciālistiem, bet 12.30 M. Seile apmeklēs Preiļu Valsts ģimnāziju un Rīgas Tūrisma un radošo industriju tehnikuma Preiļu filiāli.
 
Pēcpusdien pulksten 15.30 ministre apmeklēs Latgales aparātbūves tehnoloģisko centru, kā arī Rēzeknes augstskolas jaunizbūvētu inženieru fakultāti un Lāzertehnoloģiju centru.
 
Dienas noslēgumā pulksten 17.00 M. Seilei plānota tikšanās ar Rēzeknes augstskolas, Daugavpils universitātes un darba devēju pārstāvjiem, lai pārrunātu augstākās izglītības jautājumus Latgales reģionā.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-2/2)
cilvēka bērns 15.01.2015 21:34
Diezi, vai ministrei ir informācija par Valsts ģimnāzijas brutālo sagraušanu?
renāte 15.01.2015 23:46
Jā, paskatīsies un aizbrausk, kā vienmēr viss visiem ir labi. No kurienes viņai var būt informācija, iesniedza atlūgumu un miers un dieva, kādi plānie? nevienu tas neiteresē.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"