46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 02. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds/ Христофор, Иван, Никифор, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Luksofors Atbrīvošanas alejas un Maskavas ielas krustojumā var nestrādāt mēnesi

Фото: rezekne.lv
Daudzi iedzīvotāji ir pamanījuši, ka jau dažas dienas Atbrīvošanas alejas un Maskavas ielas krustojumā nedarbojas luksofors. Portāls 46. lv vērsās Rēzeknes pilsētas domē, lai noskaidrotu esošo situāciju, atbilde tika publicēta pilsētas pašvaldības portālā
Pagājušajās brīvdienās Atbrīvošanas alejas un Maskavas ielas krustojumā notika ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā tika bojāts Rēzeknes pilsētas domei piederošs īpašums – sakaru-komunikāciju skapis, uzskaites sadalne un luksofora vadības sadalne. Līdz ar to tika traucēta luksofora darbība.
Rēzeknes pilsētas domes Attīstības pārvaldes vecākais projektu vadītājs Imants Mekša informēja, ka Dome ir iesniegusi iesniegumu policijā ar lūgumu noskaidrot notikuma apstākļus un saukt vainīgos pie atbildības. Šobrīd tiek gaidīts atzinums no apdrošināšanas kompānijas, lai varētu apstiprināt remontdarbu tāmi un ķerties pie remontdarbu veikšanas.

Rēzeknes pilsētas dome aicina satiksmes dalībniekus būt uzmanīgiem un pacietīgiem šajā krustojumā līdz brīdim, kad luksofors atsāks darboties.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
cilveks 21.01.2015 00:15
es wispar neredzh waidzibu uz ta krustojuma luksaforu. rezekne i taa palns ar luksaforiem normali pat newar paspet aizbrakt uz dabru , ik pec 300 metriem luksafori, citas pilsetas taa nau , piemeram Daugawpili ja tiec uz zalas gaisams tad skaiti ka wisus luksaforus wari laicigi un bez steigas wisus izbraukt .
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"