46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 29. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Laine, Raimonds, Vilnis/ Галина, Леонид, Ирина
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

RA izdevniecība – vieta, kur idejas pārtop realitātē

Фото: RA
Mūsdienās nav iedomājama neviena uzņēmuma, organizācijas darbība bez atpazīstamības zīmes. Savs nosaukums, logo un mājas lapas adrese ir svarīgākie aspekti, lai vairotu ne tikai popularitāti, sekmētu atpazīstamību, bet arī nodrošinātu veiksmīgu savstarpējo sadarbību. 
Vairāk nekā 15 gadus Rēzeknes Augstskolā (RA) strādā izdevniecība, kuras sākotnējā darbības joma bija saistīta ar iespieddarbu sagatavošanu augstskolai. Laikam ejot, RA izdevniecības darba lauks ir krietni paplašinājies. Šobrīd ne tikai augstskolas, bet arī pilsētas un tuvējo novadu cilvēki ir pārliecinājušies, ka RA izdevniecības darba sfēra nav tikai grāmatu izdošana. 

„Gandrīz piecus gadus strādājam pie tā, lai klientiem piedāvātu visplašāko prezentācijas priekšmetu klāstu – apdrukātas krūzītes, T-kreklus, kaklasaites, magnētiņus, atslēgu piekariņus un daudzas citas lietas, atkarībā no pasūtītāja vēlmēm un rocības. Izdevniecībā pieejamā tehnika ļauj veikt arī uzdruku uz flīzēm, akmens foto rāmjiem. Kā pēdējais jaunums izdevniecībā ir metāla apdruka. Interesentiem ir iespēja tikt pie lielas sienas plāksnes, gaumīgas kabineta norādes vai magnētiskās nozīmītes,” stāsta izdevniecības vadītāja Velta Andžāne.
 
RA izdevniecībā var pasūtīt prezentācijas priekšmetus gan vienā eksemplārā, gan arī lielākās tirāžās. „Mēs strādājam, balstoties uz katra klienta vajadzībām, nešķirojot, vai pasūtītājam ir vajadzīga viena identifikācijas krūšu nozīmīte vai 100 darba apģērbu komplekti. Svarīgi, lai pasūtītājs zinātu, ko īsti viņš vēlas redzēt uz prezentācijas priekšmeta – uzņēmuma logo, fotogrāfiju, atjautīgu frāzi vai nebēdnīgu smaidu. Mēs saņemam pasūtījumu, un tālākās rūpes ir izpildīt to kvalitatīvi un ievērojot laika termiņu,” piebilst V. Andžāne. 
 
Tieši ar kvalitāti un salīdzinoši īsajiem darbu izpildes termiņiem RA izdevniecība ir soli priekšā citiem līdzīgiem uzņēmumiem pilsētā. Ne velti izdevniecību kā uzticamu partneri novērtējuši dažādi klienti: pašvaldības, uzņēmumi, biedrības, skolas u.c. RA izdevniecības apdrukātajos T-kreklos sporto vairāku sporta klubu komandas, dzied kori, šeit tapušās oriģinālās dāvanas dāvina uzņēmēji, veicinot biznesa kontaktus. Ideju oriģinalitāte un individuāla pieeja klientiem ļauj sasniegt tādu rezultātu, kas patīkami pārsteidz.
 
RA izdevniecība sniedz arī kopēšanas, izdrukas, laminēšanas, iesiešanas pakalpojumus. Tuvāko un tālāko izglītības iestāžu audzēkņi un studenti ir novērtējuši operatīvo diplomdarbu, bakalaura, maģistra darbu iesiešanu. Taču izdevniecība nodrošina projektu pieteikumu, finanšu atskaišu, arhīvu dokumentu,  kā arī citu reģistru un žurnālu iesiešanu. Process aizņem tikai dažas minūtes, taču iesietam materiālam ir cita vērtība – tas ilgāk saglabājas, ir pārskatāmāks un vieglāk lietojams.
 
Tuvojas ziemas saulgriežu laiks, kad uzdodam jautājumu, kas būs tas, ar ko iepriecināsim svētku reizē ne tikai sadarbības partnerus, bet arī sev tuvos un mīļos cilvēkus. Ne jau vienmēr dāvanai ir jābūt dārgai, katru no mums var iepriecināt personalizēts suvenīrs, kurā dāvinātājs ielicis labas domas, savu radošumu un sirds siltumu. Tāpēc aicinām ikvienu iegriezties Rēzeknes Augstskolā, Atbrīvošanas alejā 115, (103. kabinets, Informāciju tehnoloģiju centrā). Izdevniecībā darbadienās no plkst. 8.30 līdz 17.00 ir iespēja uz vietas apskatīt dažādu prezentācijas priekšmetu paraugus, taču, ja kārotā prece noteiktajā krāsā vai izmērā nebūs uz vietas, to varēs pasūtīt vajadzīgajā krāsā, izmērā un daudzumā. 
 
Būsim oriģināli dāvanu izvēlē, veidosim labas savstarpējās attiecības un atcerēsimies, ka prieks ir ne tikai saņemt dāvanas no citiem, bet arī dāvināt!
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"