46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 29. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Laine, Raimonds, Vilnis/ Галина, Леонид, Ирина
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes Augstskolas Studējošo padomi turpmāk vadīs Margarita Božko

Фото: M.Justs
15. decembrī Rēzeknes Augstskolā (RA) notika Studējošo padomes (SP) prezidenta vēlēšanas, informē RA Sabiedriko attiecību nodaļa. 
Uz vakanto amatu startēja divas kandidātes – Izglītības un dizaina fakultātes profesionālās bakalaura studiju programmas „Ģeogrāfijas un sociālo zinību skolotājs” 3. kursa studente Kristīne Pokule un Inženieru fakultātes profesionālās maģistra studiju programmas „Vides aizsardzība” 1. kursa studente Margarita Božko. 

Abas studentes sniedza ieskatu savā līdzšinējā darbībā, klāstīja par sasniegumiem un dalījās viedoklī par to, kas būtu darāms, esot atbildīgajā Studējošo padomes vadītāja amatā. 
Pēc karstām diskusijām studenti nobalsoja par labu Margaritas Božko kandidatūrai. (Kopumā bija 20 balsstiesīgie – par M. Božko kandidatūru savas balsis atdeva 10 RA studenti, par K. Pokuli – 8. Divi balsošanas biļeteni bija nederīgi.)
 
Līdz šim RA Studējošo padomi vadīja Inženieru fakultātes studente Jūlija Kirillova. Viņa aizgāja no ieņemamā amata, jo beidzās ievēlēšanas termiņš. J. Kirillova pateicās visai studējošo saimei par ieguldīto darbu padomē, īstenotajām idejām un organizētajiem pasākumiem. 
Vēlam jaunievēlētajai Studējošo padomes vadītājai M. Božko enerģiju, draudzīgu un atsaucīgu komandu, kā arī radošas idejas, īstenojot pasākumus un popularizējot Rēzeknes Augstskolu. 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"