46.lv
Otrdiena, 2024. g. 14. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Aivita, Elfa, Elvita, Krišjānis/ Тамра, Марк
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Remontposmā starp Varakļāniem un Rēzekni noņemti luksofori

Фото: fleetowner.com
Ir pabeigti šī gada plānotie būvdarbi valsts autoceļa tīklā. Piemēram, 24 kilometru garajā remontposmā starp Varakļāniem un Rēzekni, kur vasaras laikā bija līdz pat divpadsmit luksoforiem, šobrīd nav neviena, bet maksimālais atļautais ātrums atsevišķos posmos ir 50 km/h
Kā informē VAS "Latvijas Valsts ceļi" Satiksmes informācijas centrā, projekti, kurus bija plānots pabeigt šogad, ir pilnībā realizēti, savukārt īpaši apjomīgajos, uz nākamo gadu pārejošos, ceļu būvobjektos ieviests tehnoloģiskais pārtraukums līdz pavasarim. Šāds pārtraukums ir ieviests kopumā trīspadsmit ceļu būvobjektiem visā Latvijā, no tiem septiņi ir uz valsts galvenajiem autoceļiem.
 
Lai pēc iespējas mazāk traucētu satiksmei, objektos, kuros remontdarbi turpināsies pavasarī, atjauno divvirzienu kustību pa cietu līdzenu segumu, saglabājot vien paredzētos ātruma ierobežojumus.
 
Autovadītājus aicina ar izpratni izturēties pret šādi samazinātu ātruma režīmu pat uz vizuāli šķietami pabeigta ceļa, jo tam pagaidām var nebūt uzklāta pēdējā asfalta virskārta, brauktuves marķējums vai trūkst cits satiksmei būtisks aprīkojums. 
 
Uz ziemas laiku pārtraukto ceļu remontposmu uzturēšana tiek nodrošināta tādā pašā līmenī kā visam attiecīgajam ceļam.

 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"