46.lv
Otrdiena, 2024. g. 14. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Aivita, Elfa, Elvita, Krišjānis/ Тамра, Марк
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes pusē snieg, uz ceļiem veidojas apledojums

Фото: kasjauns.lv
Rēzeknes apkaimē vietām snieg un uz ceļiem veidojas apledojums, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi" .
Citviet meteoroloģiskie apstākļi satiksmi būtiski neietekmē. Braukšana pa valsts autoceļiem ir apmierinoša. Šodien uzturēšanas darbos visas dienas garumā bija iesaistītas aptuveni 100 va/s Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības. Kaisīšanas darbi turpinās.

Gaisa temperatūra pievakarē ir ap nulle grādiem, un līdzīga saglabāsies arī nakts laikā. Vietām nelieli nokrišņi. Šādos apstākļos, sasalstot uz brauktuves esošajam mitrumam, var veidoties apledojums, jeb tā dēvētais "melnais ledus". Paaugstinātas apledošanas riska vietas ir tilti un ceļu posmi ūdenstilpju un meža tuvumā.
 
Autovadītāji, esiet piesardzīgi un izvēlieties pareizo braukšanas ātrumu, kas neapdraud Jūs un citus satiksmes dalībniekus!
 
Jāatceras arī to, ka ceļu uzturētāju darbība nevar novērst ceļu apledošanu, bet gan vērsta uz bīstamo braukšanas apstākļu uzlabošanu normatīvajā laikā, tāpēc jārēķinās ar to kā faktiskā satiksmes situācija ziemā var mainīties ļoti strauji.
 
Plašāka informācija par aktuālajiem braukšanas apstākļiem, konkrēto ceļu posmu uzturēšanas klasēm, kā arī ceļu ziemas uzturēšanas organizāciju un īpatnībām ir pieejama www.lvceli.lv un zvanot pa diennakts informatīvo bezmaksas tālruni 80005555. 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"