46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Domes atbalsts skolēniem, uzsākot skolas gaitas

Lai sniegtu atbalstu un palīdzētu ģimenēm sarūpēt bērniem visu nepieciešamo skolai, Rēzekne pilsētas domes pārvalde „Sociālais dienests” atgādina, ka tiek piešķirts pabalsts izglītības ieguves atbalstam ģimenēm, kurās ir bērni no 5 līdz 18 gadu vecumam un ir piešķirts trūcīgas ģimenes statuss.
Pabalsts tiek piešķirts vienu reizi gadā, tā apmērs ir 70 eiro katram bērnam. Lai saņemtu pabalstu izglītības ieguves atbalstam, jāgriežas Rēzeknes pilsētas domes pārvaldes „Sociālais dienests” pabalstu nodaļas 125A, 127 vai 128 kabinetā (atkarībā no dzīvesvietas adreses) pie sociālajiem darbiniekiem. Papildus informāciju var saņemt, zvanot pa tālruni 64622139 vai 64622128.

Pamatojoties Rēzekne pilsētas domes saistošo noteikumu Nr.15 „Par papildu materiālo palīdzību Rēzeknes pilsētas pašvaldībā” 52 punktu, pirmklasniekiem, kuri šogad uzsāks mācības Rēzeknes pilsētas izglītības iestādēs, tiks sarūpētas dāvanu kartes 15,00 eiro vērtībā. To izsniegšanu nodrošinās Izglītības pārvalde. Dāvanu kartes plānots izsniegt 1. septembrī, tomēr tie, kuri nesaņems karti pirmajā skolas dienā, varēs to izdarīt mēneša laikā.
 
Источник: rezekne.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"