46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Kārsavā pie kāda vīrieša atrod iespējams narkotiskas vielas

Aizvadītas nedēļas nogalē Kriminālpolicijas darbinieki Kārsavā kārtējo reizi veica dažādus operatīvus pasākumus cīņā pret narkotisko un psihotropo vielu apriti, kā rezultātā pie kāda vīrieša atrada marihuānai līdzīgu vielu, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.
 
Realizējot savā rīcībā esošu operatīvu informāciju, Ludzas iecirkņa policijas darbinieki aizturēja 1986.gadā dzimušu vīrieti, kurš pārvietojās ar automašīnu. Veicot personas pārbaudi, pie viņa atrada vairākus, personīgajās mantās glabātus, polietilēna iesaiņojumus ar fasētu augu valsts izcelsmes vielu, kas līdzīga narkotiskai vielai - marihuānai. Pret aizturēto sākts kriminālprocess.
 
Jāpiebilst, ka aizturētajam vīrietim tika veikta medicīniskā pārbaude, lai noskaidrotu vai viņš pats atradās narkotisko vai psihotropo vielu iespaidā. Ja aizdomas par to apstiprināsies, tad viņš tiks saukts arī pie administratīvās atbildības par braukšanu ar transportlīdzekli narkotiku riebumā. Aizturētais jau agrāk vairākas reizes nonāca policijas redzeslokā par dažāda rakstura noziegumiem (tajā skaitā arī saistībā ar narkotikām). Savukārt šobrīd kāds cits kriminālprocess, kurā viņš atzīts par aizdomās turamo, atrodas iztiesāšanas stadijā tiesā.
 
Автор: 46.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"