46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

No 1. septembra – izmaiņas „Rēzeknes satiksmes” autobusu kustības sarakstā

Sakarā ar rudens sezonas iestāšanos stājas spēkā pilsētas sabiedriskā transporta pamatperioda (laika posms no 1. septembra līdz 31. maijam) saraksts. SIA „Rēzeknes satiksme” rūpīgi strādā pie autobusu kustības intensitātes un pasažieru plūsmas analīzes, kā rezultātā no šā gada 1. septembra būs ieviestas izmaiņas dažu maršrutu kustības sarakstos.
Rēzeknes pilsētas domes pasažieru pārvadājumu plānošanas konsultatīvā padome pieņēma lēmumu par sabiedriskā transporta maršrutu Nr. 1 „Rēzekne I – Rēzekne II – Atpūta” un Nr. 5 „Vipinga – Rēzekne II – Atpūta” reisu optimizāciju, kā arī par reisu izmaiņām maršruta autobusā Nr. 11 „Blaumaņa iela – Ļermontova iela” un Nr. 8 „Blaumaņa iela – Lauku iela”. Izstrādājot optimizāciju šiem reisiem, rūpīgi tika pārdomāts, lai pilsētas iedzīvotājiem tiktu saglabāta iespēja nokļūt izvēlētajā galamērķī.
 
Sakarā ar to, ka maršruta Nr. 11 autobusam tiek samazināti divi reisi, t.i., no Blaumaņa ielas plkst. 6.42 un no Ļermontova ielas plkst.7.05, pasažieri no Blaumaņa ielas uz Stādītā meža rajonu varēs braukt ar 8. maršruta autobusu plkst. 6.31. Vēršam pasažieru uzmanību uz to, ka maršruta Nr. 8 reisam plkst.7.00 tiek pievienota iebraukšana Ļermontova ielā ar izbraukšanas laiku plkst. 7.10.
 
Maršruta Nr. 1 rīta reiss „Blaumaņa iela – Vipinga – Zivju bāze – Rēzekne I – Rēzekne II – Atpūta” paliek nemainīgs, kā arī reisi, kuri tika veikti līdz plkst. 8.00. Pārējos dienas reisus veiks maršruta Nr. 5 autobuss, kurš braucot no Vipingas līdz pieturai „Atpūta” un arī atpakaļceļā iebrauks pieturā „Rēzekne I”. Tādējādi pārveidotajā maršrutā Nr. 5 „Vipinga – Rēzekne I – Atpūta” pasažieriem ir jauna iespēja iekāpt pieturā „Vipinga”, braukt līdz pieturai „Rēzekne I”, savukārt no pieturas „Rēzekne I” aizbraukt braukt līdz pieturai „Vipinga”, kas iepriekš nebija iespējams bez pārsēšanās.
 
Izmaiņas maršrutos Nr. 1 un Nr. 5, kā arī maršrutos Nr. 11 un Nr. 8 stājas spēkā ar 2014. gada 1. septembri. Autobusu kustības saraksti tiks izvietoti visās pieturās.
 
Источник: rezekne.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"