46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

ARPC „Zeimuļs” uzsāk savu trešo darba gadu

31. augustā Rēzeknē jau virmoja Zinību dienas gaisotne. Sevišķi draudzīga, radoša un vienlaikus svinīga atmosfēra valdīja Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra „Zeimuļs” apkārtnē, jo tieši šajā dienā centrā varēja ielūkoties lieli un mazi, lai izvēlētos tās interešu izglītības programmas, kuras apmeklēt jaunajā mācību gadā, informē Rezekne.lv.
Kā jebkurā pasākumā, arī šajā reizē „Zeimuļs” apmeklētāji varēja sagaidīt ne vienu vien pārsteigumu. Jautras bērnu atrakcijas, izstāžu atklāšana un filmas skatīšanās, visplašākā informācija par interešu izglītības programmām. Taču pāri visam dzirkstošs satikšanās prieks, jo daudzi bērni satika savus pulciņu skolotājus un apņēmības pilni pierakstījās uz nodarbībām. Pasākuma vadītāju lomā iejutās teātra pulciņa skolotājs Māris Lukjanovs un mazpulka „Taurenītis” dalībniece Laura Gribuste. Stāstot leģendu par Rēzeknes skaistuli Rozi, tika uzslavēti gan koncerta dalībnieki, gan skolotāji. Radošam idejām pilnu, darbīgu jauno mācību gadu vēlēja Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, ARPC vadītāja Jevgenija Kušča pauda cerību, ka ikviens varēs atrast sev piemērotu nodarbošanos, lai attīstītu savas prasmes un talantus. 
 
Jāpiebilst, ka šajā mācību gadā ARPC piedāvās apmeklētājiem no 4 līdz 25 gadiem vairāk nekā 80 dažādas interešu izglītības programmas. Darboties varēs jau tik ierastajās un apmeklētājiem tīkamajās programmās – vizuālās mākslas, dziedāšanas, dejošanas, dažādās rokdarbu programmās, kā arī izmēģināt kaut ko no jauna – tuvcīņas, fitnesa pamatus, jaunieši varēs apgūt dejas – „Bačata” un „Casino rueda”. Plašāka informācija par visām programmām pieejama ARPC 1.1. kabinetā vai pa tālruni 64622511.
 
Gaidām centrā pilsētas bērnus un jauniešus, jo katrs pie mums atradīs, ko darīt brīvajā laikā!
 
Pielikumā piedāvāto interešu izglītības programmu saraksts.

Izglītības programmu saraksts

Автор: 46.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"