46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknē turpina skatīt Tokaho lietu

Rēzeknes tiesa ceturtdien turpinās skatīt krimināllietu, kurā par bruņotu laupīšanu apsūdzēts par Rēzeknes laupītāju sauktais Ralfs Tokaho. Tieši pirms gada policistiem izdevās Tokaho notvert Rēzeknes apkaimē pēc vairāk nekā nedēļu ilgas meklēšanas. 
Ralfa Tokaho lietā Rēzeknes tiesa turpinās uzklausīt lieciniekus. Pirmā tiesas sēde notika jūlija vidū, kad tiesa pratināja cietušos. Tajā skaitā arī policistus, kam Tokaho atņēma policijas mašīnu. Uz tiesas sēdi toreiz neieradās visi liecinieki, tāpēc tiem piesprieda naudas sodus un piespiedu atvešanu uz šodienas sēdi.

Par Rēzeknes laupītāju dēvētais Ralfs Tokaho pagājušajā gadā kādā Rēzeknes autoservisā nozaga „Audi” markas automašīnu. Bēgot no ceļu policistiem, laupītājs ietriecās kādas mājas žogā. Pēc tam Tokaho, draudot ar šaujamieroci, ceļu policistiem nozaga dienesta automašīnu. Policijai laupītāju izdevās notvert tikai pēc 10 dienām. Pats Tokaho tikai daļēji atzinies noziegumos. Viņš stāsta, ka ierocis nav bijis pielādēts, un lēmums nozagt automašīnu no servisa bijis spontāns.


 Источник: lsm.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"