46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Starptautiskā izstāde „Darbs un karjera 2014”

18. septembrī plkst. 11.00-16.00 Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra (ARPC) "Zeimuļs" aktu zālē Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Rēzeknes filiāle sadarbībā ar (ARPC) "Zeimuļs" organizē starptautisko EURES izstādi „Darbs un Karjera 2014”, informē rezekne.lv.
Pasākums tiek rīkots ar mērķi vienuviet sniegt izstādes apmeklētājiem konsultācijas un informāciju par darba iespējām un tiesībām, karjeras plānošanas un veidošanas, kā arī biznesa uzsākšanas iespējām Latvijā un citviet Eiropā, papildus dodot iespēju darba meklētājiem klātienē tikties ar Latvijas un ārvalsts darba devējiem un to pārstāvjiem, kā arī ar NVA, Eiropas tīklu un ārvalsts Nodarbinātības dienestu ekspertiem.
 
Izstāde plānota kā darba gadatirgus, kura laikā norisināsies seminārs ar vairākām prezentācijām.
 
Ieeja pasākumā – bez maksas.
 
Izstādē tiek gaidīti bezdarbnieki, darba meklētāji, to starpā jaunieši un studenti, kā arī citu institūciju pārstāvji, kurus interesē praktiska informācija un derīgi padomi par darba un karjeras iespējām Latvijā un citās Eiropas valstīs.
 
Izstāde „Darbs un karjera 2014” notiks Eiropas Komisijas atbalstītās kampaņas „Eiropas Darba dienas” ietvaros, un Rēzekne ir viena no vairākiem simtiem pilsētu visā Eiropā, kurās norisinās šāda veida pasākumi. 
 
Автор: 46.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"