46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknē notiks inovācijām veltīta konference

29. septembrī Latgales vēstniecības GORS lielajā zālē notiks starptautiska konference „Inovācijas publiskajā sektorā: no idejas līdz darbībai”. Konferenci organizē Norvēģijas Karalistes vēstniecība Latvijā un Norvēģijas pašvaldību savienība sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi, Latvijas Pašvaldību savienību, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju un Innovation Norway, informē rezekne.lv.
Konferencē tiks skartas vairākas svarīgas tēmas, kas tā vai citādi skar inovācijas publiskajā sektorā: zaļās inovācijas; aktuāla informācija Publiskā iepirkuma likumā; sadarbības iespējas atkritumu apsaimniekošanas, zaļās enerģijas, ceļu rekonstrukcijas un uzturēšanas jomās. Īpaša uzmanība tiks veltīta arī Norvēģijas pieredzei šajās jomās. Plašāka konferences programma pielikumā.
 
Dalība konferencē ir bez maksas. Darba valodas – latviešu un angļu, būs nodrošināts sinhronais tulkojums. Reģistrēties dalībai konferencē var līdz 24. septembrim, sūtot pieteikumu uz e-pastu inba@mfa.no. Plašāka informācija pa tālruņiem 67814100, 67814106.
 
Konferences programma.
 
Автор: 46.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"